Go Ara și Song Seung Heon revin în drama „Black”

Serialul OCN „Black” în care joacă Go Ara și Song Seung Heon va începe să fie difuzat în 14 octombrie și mulți se întreabă deja care vor fi asemănările cu drama „Goblin”

Go Ara și Song Seung Heon au obținut rolurile principale în drama „Black”, ce va începe să fie difuzată în Coreea în data de 14 octombrie.

“Black” este un thiller spune povestea unui înger al morții, Black (Song Seung Heon) și a unei femei, Kang Ha Ram (Go Ara), care poate anticipa moartea. Cei doi fac echipă și decid să salveze viața cuiva,  spargând astfel regulile stabilite din ceruri.

Citirea scenariului a avut loc în luna august. Ceilalți doi protagoniști principali sunt Lee El, care o va interpreta pe frumoasa doctoriță  Yoon Soo Wan, îndrăgostită de personajul Han Moo Gang, și, respectiv, Kim Dong Jun,  care joacă rolul lui Oh Man Soo, un chaebol de a doua generație care știe să se poarte cu lumea, indiferent de statutul social.

În serial mai joacă și Kim Won Hae, Kim Jae Young, Jung Suk Yong, Lee Chul Min și alții. Multă lume se întreabă dacă seria nu va semăna un pic prea mult cu drama „Goblin”, însă actorii au spus că, în afară de tema îngerului morții, nu există alte puncte comune între cele două seriale.

Puteți urmări mai jos câteva teasere lansate în urmă cu câteva zile, care demonstrează faptul că „Dark” va fi un serial cu un concept întunecat:

Surse: dramafever, hancinema, asianwiki, soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s