Controverse · Ştiri

Câinele lui Siwon provoacă moarte unei persoane


Siwon

Pe 20 octombrie, știrea că dna. Kim, în vârstă de 53 de ani, care a fost mușcată de un câine de interior în complexul de apartamente în care trăia și care a murit 4 zile mai târziu din cauza sepsisului (șoc septic), a provocat mare agitație în mass-media sud-coreeană. Rasa câinelui este bulldog francez.

Familia membrului Super JuniorSiwon, a admis că bulldogul francez este a lor. Pe 21 octombrie, sora mai mică ai lui Siwon a postat un mesaj pe contul personal de Instagram. Scrisoarea în care aceștia își cer iertare a fost scrisă de către tatăl artistului, Choi Ki Ho.

Tatăl lui Siwon și-a oferit prima dată condoleanțele sincere familiei pentru pierderea dnei. Kim. ”Este adevărat că vecinul care a decedat a fost mușcat de câinele familiei noastre. Am lăsat pentru un moment ușa întredeschisă, iar el a ieșit. Șocul septic a provocat moartea acesteia. Totuși, ar putea fi și din alte cauze, cum ar fi o a doua infecție sau o problemă apărută pe parcursul tratamentului. Întrucât în acest moment nu putem exclude aceste aspecte, este dificil de stabilit exact cauza care a provocat decesul.”

Potrivit tot acestuia, toată familia a vizitat personal rudele nnei. Kim și și-au plecat capul în fața lor în semn de iertare și regret. Tatăl lui Siwon a mai adăugat, ”Suntem îngrijorați că zvonurile sau diferite speculații neadevărate ar putea răni familia dnei. Kim, care este în doliu. Vă rugăm ca această chestiune să nu ia proporții și mai mari. De asemenea, vom avea grijă de câinele nostru ca astfel de evenimente să nu se mai întâmple din nou.”

Se știa despre dna. Kim că era directorul executiv al unui faimos restaurant tradițional la care clienți au fost mai mulți președinți ai Coreei de Sud.

Siwon, de asemenea, și-a cerut iertare și a scris pe contul personal de Twiiter două mesaje pentru dna. Kim și familia acesteia.

„Sunt Choi Siwon. Încă o dată, mă înclin în semn de iertare și regret în fața familiei decedatei, care suferă din cauza șocului și sunt triști pentru pierderea persoanei iubite. Îmi pare foarte rău pentru situația creată de câinele familiei mele. Vă ofer condoleanțele mele cele mai sincere.”

„Mă simt direct responsabil ca un membru al familiei ce a crescut câinele. Acum reflectez, pentru că nu am putut să-l supraveghez mai bine, cauza ce a dus la această neplăcere și la acest eveniment neașteptat. Voi avea grijă ca o astfel de situație să nu se mai întâmple din nou. Îmi cer iertare, pentru că v-am îngrijorat. Mă rog ca sufletul vecinei noastre să se odihnească în pace.”

Sursa: allkpop

Reclame

6 gânduri despre „Câinele lui Siwon provoacă moarte unei persoane

  1. Cand ai un caine dintr o rasa care e cunoscuta pentru agresivitate .. e vina proprietarului ca nu e dresat corespunzator.. ok, iubeste animalul dar odata cu asta vine si responsabilitatea de a l dresa corespunzator.. sa te asiguri ca nu e un pericol pentru cei din jur ..

    Condoleante familiei!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Sper sa nu ia proportii mai mari…parca si vad cum nu l mai lasa nici pe Siwon sa participe la comebak.. oricum Siwon probabil nici nu era acasa la cat de ocupat este dar pt ca este persoana publica coreeni or sa sara pe el de parca el a impins cainele intentionat sa muste biata femeie

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s