Cât de ușor și ieftin poți obține numărul de telefon al idolului favorit?

Картинки по запросу sana twice call

”Cum pot obține numărul de telefon al biasului meu? Oare e posibil acest lucru? Ce ar trebui să fac?” – sunt unele dintre cele mai frecvente întrebări care îi macină pe mulți dintre fanii k-pop. Ei bine, totul e posibil, doar că … e nevoie de ceva bani!

În ciuda faptului că numărul de telefon al idolilor reprezintă o informație confidențială, iar ei au dreptul la non-divulgarea lui, îl puteți cumpăra cu doar 7000 de woni (~ $ 6).

Informațiile personale, de obicei, vin de la prietenii și rudele apropiate ale idolului. Aceștia vând anumite informații, inclusiv numere de telefoane, iar cumpărătorii, la rândul lor, oferă aceste informații și altor persoane, evident, pentru o sumă de bani mult mai mare.

Potrivit mass-mediei coreene, la mare căutare sunt nu doar numerele de telefoane, dar și ID-ul de la KakaoTalk, parolele de la site-uri de socializare și uneori chiar și informații despre locul de reședință.

De cele mai multe ori, cumpărarea și vânzarea datelor cu caracter personal reprezintă munca fanilor și, prin urmare, este dificil pentru agenții să întreprindă ceva în aceste cazuri.

Probabil, cel care a vândut parola de la contul privat de Instagram al lui G-Dragon din Big Bang, a luat o sumă destul de frumușică.

sursa

3 gânduri despre „Cât de ușor și ieftin poți obține numărul de telefon al idolului favorit?

 1. Ana

  Tinand cont că sunt persoane apropiate care divulgă asta faniilor pe bani
  E lipsă de bun simţ..
  Gen prietenul x merge la idolul z și îi spune „Ştii ti-am dat nr de telefon şi unele chestii personale fanilor tai pe bani”WOW ar merita premiat

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s