Lansări de săptămâna trecută

Da, uite că iar am ratat câteva săptămâni, dar revin în forță, cu multe multe melodii pentru toate gusturile. Unele chiar și mie îmi plac.

Începem cu un duet frumos, pe care l-am uitat deja, dar care are Eunha, din GFriend, prin urmare trebuie ascultat. Mă rog, Chunji, dacă Eunha nu vă interesează.

 

O altă membră GFriend, anume Yuju, face echipă cu Jihoo pentru un alt duet un pic mai ritmat, dar la fel de ușor de uitat.

 

Melodia Paris Party sună un pic mai ciudat, nu e melodia k-pop obișnuită, și pentru asta merită ascultată. Însă nu e nici chiar cea mai tare piesă de anul acesta.

 

Probabil melodia (Oppa is) Trash de la Pocket Girls este cea mai tare piesă din ultimul deceniu, iar dansul lor este cel mai spectacular, altfel nu-mi explic de ce am dat replay de vreo câteva ori. Cu siguranță nu are nimic de-a face cu… echipamentul din dotare, deoarece eu am numai gânduri pure!

 

LOONA continuă să lanseze melodii bune, pe care nimeni nu le bagă în seamă, iar aceasta este una dintre cele mai bune piese pe care le-a lansat. Efectul special aplicat vocii maschează, cu siguranță, pronunția din limba engleză, dar melodia este una de top.

 

Perechea din acest videoclip îmi distruge toate fanteziile pe care le-aș avea cu mult-mai-tinerele mele colege de la facultate. Păcat, că erau vreo două-trei foarte sexi…

 

Baladă pentru plângăcioși. Atenție, în videoclip are loc scena unui sărut relativ normal, după standardele noastre, dar absolut scandalos, după standarde coreene. Cereți acordul părinților.

 

Se pare că Apink s-au mutat cu totul în Japonia, unde lansează melodii în stilul consacrat.

 

CLC lansează și ratează din nou. I don’t like it.

 

Trupa Gavy NJ este atât de veche încât se vede în videoclip un walkman... cu casetă cu bandă magnetică! Ce este acela un walkman? Legenda spune că aceste obiecte creșteau printre ouăle de dinozaur.

 

Pfft, melodia se vrea sexy dar e atât de mediocră, încât nici măcar… ok, tipa e foarte sexy, dar e singurul lucru bun din acest clip!

 

Melodia de restaurant nu e rea, mai ales că e un gen nou. Genul ăsta începe să ia amploare în Coreea. Cred că mi-e frică!

 

Compozitorul ăsta sigur e autist.

 

Țineți minte cum vorbea profa de geografie despre roci metamorfice? Dar proful de istorie despre oale cartagineze? Nici eu nu țin minte melodia asta.

 

Kris Wu se străduiește să scoată niște bălării mai toante decât Wiz Khalifa. Doamne ferește, s-ar putea să reușească!

 

Mereu am fost convins că Barberettes vor lansa o melodie excelentă într-o zi. Azi nu este acea zi…

 

O melodie ceva mai veche, din septembrie mai exact, vine de la trupa A-jax care nu are cine știe ce succes nici în Japonia, dar piesa Romeo nu e deloc rea.

 

Hash Tag lansează melodia Hue. E acolo…

 

Poftim baladă

 

Și încă una. Ăsta e alt Jae Jung, nu ăla cool.

 

Închei aici. Dacă vă întrebați de ce nu vă cer scuze pentru întârzierea de vreo două săptămâni, să știți că sunt foarte ocupat să-i cer iertare lui Somi.

 

 

 

 

3 gânduri despre „Lansări de săptămâna trecută

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s