Lansări de săptămâna trecută (21nov2017)

https://i0.wp.com/iheartkorea.com/wp-content/uploads/2017/11/Jay-Park-swings-crush.jpg

A fost luni ieri seară, eu trebuia să postez lista cu melodii lansate săptămâna trecută, sper că o primiți și dacă e marți.

Începem această listă cu melodia de restaurant, care, în mod surprinzător, nu e chiar așa de rea. Nu știu sigur dacă e melodia de debut a lui Ga Eun, fostă membră Dal Shabet, mi-e prea lene să caut. Oricum, nu cred să fi cântat vreo melodie mai bună decât aceasta, aș fi aflat. Ga Eun cu Falling in Love.

 

Cu siguranță pentru fanii genului, fani cărora le-aș recomanda un altfel de rehab, ca să scape de această dependență de muzică plictisitoare…

 

Și balada cu numărul 12327 din acest an, sus paharul și să bem! Baek Z Young (ce nume!) cu Destiny.

 

Văzusem ieri-alaltăieri o postare cu cineva care-l voia înapoi pe George, pentru că și-a dat seama că-l iubește. Sau era Gheorghe? În orice caz, l-am găsit și iată că e dus cu pluta. Fără metafore, jur.

 

Mă pregăteam să fac o glumă deșucheată cu BANHANA și banana, ca un nesimțit ce sunt, dar am rămas uimit de ritmul melodiei, tonul jucăuș, refrenul energizant iar trompeta din fundal era o schimbare binevenită în motonia kpop. Eram nedumerit că videoclipul nu se potrivea cu melodia, și accentul artistei era cam ciudat… mă uit mai atent – când colo ascultam de fapt noua piesă a lui Đông Nhi în background. Eh, măcar am aflat ce face Ctrl+M.

 

Mă întreb ce s-o fi întâmplat cu LambA și LambB…

 

Swings are toate atributele necesare pentru a deveni rapper decent: are scandaluri, controverse, gagici tinere, colaborează cu nume mari, ce mai tura-vura  – tot tacâmul. Îi lipsește un singur lucru însă: o piesă bună. În Clock Out îl avem și pe Jay Park, cu o secvență rap ceva mai răsărită, însă refrenul ăla mieunat mă face să-i invidiez pe surzi…

 

Fly to the Sky cu Your Season. În Coreea e mereu sezonul baladelor.

 

Am mai zis că urăsc videoclipurile astea verticale? Știu că unii se trezesc cu idei de originalitate, dar nu asta e direcția… Eu unul aș prefera să văd toată imaginea, mai ales că avem, în sfârșit o baladă ascultabilă.

Închei aici și vă dau întâlnire lunea viitoare. Sper. Sau marți… Când o fi. Dar mai probabil luni. Dacă nu, marți. Dar totuși luni.

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s