Experții au stabilit un clasament al celebrităților, care au fost un adevărat eșec înainte de debut

Pe 21 noiembrie, experții de la ‘The List 2017’ au stabilit rating-ul vedetelor care au cunoscut un adevărat succes, în ciuda faptului că erau un eșec în timpul programelor de supraviețuire.

În fruntea clasamentului a fost pus Seungri din Big Bang, actual jurat al emisiunii ”Mix Nine” de la JTBC. Acum 12 ani, Seungri a participat la emisiunea de la Mnet, ‘Battle Shinhwa’, iar în episodul 9 a fost eliminat. Cu toate acestea, artistul nu a renunțat la visul său, și a dat audiții la mai multe agenții de divertisment. În cele din urmă, a fost acceptat de YG Entertainment în calitate de stagiar. Mai târziu, acesta a debutat în trupa Big Bang, care i-a adus un adevărat succes.

Locul 2 i-a revenit membrului 2PM, Taecyeon, care a atras multă atenție și ca actor. În 2006, a participat la programul de supraviețuire ‘Superstar Survival’, unde a ajuns până în episodul final, dar, din păcate, a fost exclus. La scurtă vreme după aceasta, s-a alăturat agenției JYP Entertainment, apoi a debutat în trupa 2PM.

Duoul Bolppalgan4 s-a clasat pe locul 3. Membrele au avut de întâmpinat o mulțime de dificultăți, deoarece au eșuat de mai multe ori în spectacolul ‘Superstar K’.

Alte celebrități trecute în listă: locul 4 – Hoya, fost membru INFINITE, locul 5 – actrița Park Hye Soo, locul 6 – actrița Lee Soo Min, locul 7 – Momo din TWICE.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s