Lansări de săptămâna trecută (27nov2017)

https://static.asiachan.com/Kim.Minji.%28Busters%29.full.162569.jpg

În unele zone de pe Glob e luni încă, așa că postez fără grijă lista lansărilor de săptămâna trecută. M-am scos!

Probabil cea mai așteptată piesă din această listă ar fi melodia Za Bro a lui UV în colaborare cu Choiza, piesă cu influențe de prin anii ’70 – ’80. Nu cred că o ascultă cineva fără să se gândească la Sulli. De asemenea, nu cred să găsească cineva ceva prin clip sau prin melodie ceva care să facă referire la Sulli. Calitatea melodiei crește cu 25% dacă măriți viteza la 1.25.

 

Melodia de restaurant din această săptămână vine de la DinoSoul, care ne spune că nu ne va urî. Nu pot promite același lucru…

 

I worry

 

Monday Kiz revine, alături de Kim Bo Kyung, cu melodia White Dress. Ghiciți unde este rochița albă!

 

O schimbare de tempo printre mulțimea de balade. Today nu este o melodie strălucită, dar iese în evidență, având în vedere competiția.

 

MAP6 revine cu melodia Love is Gone, cu nimic mai prejos de piesa obișnuită a trupelor mai mari după care urlă fanele și leșină după a mia repetare a piesei pe Youtube. Nu cred, totuși, că MAP6 vor schimba multe liste de biași.

 

De câte balade este nevoie pentru a schimba un bec?
De una, că l-am spart deja.

 

Mama baladiștilor e mereu însărcinată.

 

Pentru mai multă credibilitate, Microdot a închiriat un negru. Trebuia să-l lase să facă și un beat mai răsărit.

 

Cine naiba inventează numele astea de trupe? Probabil și la ei se cuibărește motanul pe laptop.

 

Singura piesă decentă din această listă vine de la Busters și cântă exact pe gustul meu. Puteți da skip liniștite, nu avem băieți cu abdomene mișto în clip.

 

Hey Men (doamne, ce nume!) au lansat primul lor EP în care piesa de promovare este Jelly (iar titlul ăsta?), o piesă punk/rock care este cu siguranță notabilă prin stilul abordat. Mai au mult până îi ajung pe FT Island, dar se află în direcția cea bună. Eu le urez succes și piese mai bune decât asta.

 

Închei aici și vă urez noapte bună. Sau succes la școală, dacă citiți asta dimineața!

https://78.media.tumblr.com/969334bc01a4d9fc69c85bbaefd25c30/tumblr_o0cpm8GeDg1smxpb9o3_400.gif

7 gânduri despre „Lansări de săptămâna trecută (27nov2017)

 1. jwalker

  Ok..hai sa ne limitam la comentat melodiile.. fara alte comentarii extra.. ‘inchiriat un negru’ e mult prea deplasat.. suna aiurea si nu si are rostul un asemenea comentariu.. vorbim despre o persoana platita pentru un feat. ..’Inchirat’ e un termen deplasat in contextul acesta.. de cand ‘inchiriezi ‘persoane?

  Apreciază

  Răspunde
   1. jwalker

    Lol ce legatura are asta cu faptul ca tu crezi ca e normal sa comentezi ‘a inchiriat un negru’ ??? Vorbesti despre inchiriat o persoana, la naiba… reactionam la fel si daca scriai inchiriat un alb.. de cand e un lucru normal sa ‘inchiriezi’ persoane?? Ok, iti inteleg aluzia la credibilitate..dar ai folosit un termen mult prea deplasat..

    Apreciază

    Răspunde
     1. jwalker

      Nu m am legat niciodata de comentarile tale acide.. m am plans mai in gluma mai in serios doar cand ai comentat legat de Dmeanor 😆😆 dar umorul asta al tau ar trebui sa cunoasca o limita 😉 nu poti sa vorbesti despre inchiriat persoane si sa arunci asta sub umbra ‘n ai umor’ ..ok, ai tu un simt al umorului mai aparte.. dar eu clar ma simt incomod cand vad un comentariu ca acesta.. se presupune ca esti cel mai matur dintre noi..

      Apreciază

      Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s