Jun So Min, Go Kyung Pyo și Jo Jae Hyun vor juca în drama medicală „Cross:Gift of God”

tvN a confirmat protagoniștii noului serial medical pe care îl pregătesc cu revenirea pe micile ecrane a simpaticului Go Kyung Pyo și a lui Jun So Min.

Pentru fanii k-dramas, un nou serial anunță revenirea pe micile ecrane a lui Go Kyung Pyo și Jun So Min. 

Presa coreană a acordat mai multă atenție de această dată protagonistei feminine, deoarece Jun So Min a făcut o pauză de seriale cam un an de zile (ultimul ei proiect a fost drama „Something About 1 Percent”). În schimb, publicul a putut să o revadă pe aceasta în „Running Man” și se pare că a fost atât de simpatică că încât i-a crescut cota de audiență.

Revenind la serialul tvN, ce are ca titlu de lucru „Cross:Gift of God”, este o drama medicală despre un bărbat care devine doctor pentru a se răzbuna dar ajunge în închisoarea în care este deținut omul care i-a ucis tatăl în urmă cu 13 ani. Asftel personajul lui Go Kyung Pyo ajunge să îl salveze pe omul pe care îl urăște cel mai mult.

Jo Jae Hyun va avea rolul unui medic care conduce spitalul universitar unde se face transplant de organe iar Jun So Min va interpreta rolul fiicei acestuia, care și ea este coordonatoare de transplant de organe.

Personajul lui Jun So Min va fi unul plin de energie, fresh, optimist, care se va ciocni de personalitatea contrastantă a caracterului lui Go Kyung Pyo – și pare că vor ieși scântei!

Serialul va fi difuzat din luna ianuarie și vă vom ține la curent cu noi informații.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s