Lee Yeon Hee a ales drama „The Package” pentru că este o mare francofilă

Lee Yeon Hee a vorbit despre afinitate sa pentru cultura franceză și despre faptul că este ambasador al turismului francez.

De curând, s-a încheiat difuzarea serialului „The Package”, cu Lee Yeon Hee Ji și Jung Yong Hwa din CNBLUE în rolurile principale. Serialul a fost complet pre produs, iar mare parte din filmări au fost realizate în Franța.
Actrița Lee Yeon Hee a povestit într-un interviu pentru „Oh My News” cum a primit acest rol. Și despre pasiunea ei pentru Franța. Se pare că toți de la agenția ei știau faptul că aceasta iubește Franța, atunci când i-au dat să citească scenariul pentru „The Package”.
Ea a mai spus: „La 26 de ani am călătorit pentru prima dată singură la Paris. După prima dată am vizitat frecvent. Mi-ar plăcea să trăiesc acolo cândva. Ador romantismul din aer. Mă simt bine acolo chiar și când nu fac nimic. Este bine doar să bei cafeaua de dimineață la o terasă și să stai la soare cu alții într-un parc.”

Când CEO-ul Lee Soo Man de la SM Entertainment i-a spus despre o drama care va fi filmată la Paris, Lee Yeon Hee a reacționat: „Am zis cam asa: Și ce dacă e plictisitoare? Aș face-o oricum! Am adorat scenaiul. Povestea de dragoste dintre protagoniștii principali era atât de bine conectată la povestea celorlalte personaje. Era cel mai bun scenariu.”
Actrița și-a dorit tare mult să interpreteze acest rol, și s-a pregătit cât a putut de bine pentru el. Pentru a înțelege mai bine personajul său, ea a călătorit înainte de începerea filmărilor până la Mont Saint Michel. „M-am documentat mult. Ghizii turistici au o personalitate puternică. M-am întrebat ce fel de personalitate ar trebui să aibă ghidul meu. Am lucrat la gesturile mele din mâini pentru a părea cât mai naturală.”
Actrița spune că s-a distrat de minune în pregătirea rolului: „A fost distractiv și am fost bucuroasă pentru că eram de multă vreme interesată de cultura franceză… Am luat lecții de franceză timp de o lună. Membrii staff-ului erau tare mirați și ma întrebau: Cum de știi atât de bine franceza? I-am păcălit” a spus aceasta râzând.
După încheierea filmărilor pentru serialul „The Package”, actrița a revenit în Franța ca ambasador al Agenției de Dezvoltare a Turismului din Franța pentru a filma un videoclip în care Lee Yeon Hee descoperă perlele ascunse ale Parisului.

Un gând despre „Lee Yeon Hee a ales drama „The Package” pentru că este o mare francofilă

  1. Emm

    Serialul chiar e genial. Și dacă pana acum l-am plăcut mult pe Yong Hwa, ei bine după ce i-am văzut și „această față” pot spune ca acum îl ador. Personajul lui a fost atât de hilar și în același timp sensibil și puternic. ❤ ❤ ❤

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s