Actori rookie ajunși în roluri principale la numai un an de la debut

Acești actori au pătruns rapid în față în industria de entertainment, iar publicul îi adoră deja.

Yang Se Jong

Debutul său a avut loc în drama „Romantic Doctor Kim”, cu un rol secundar care a atras atenția, atât pentru interpretare cât și pentru privirea lui profundă.

Drept urmare, a mai primit rapid două roluri în dramele “Saimdang, Light’s Diary”si “Dual”, ceea ce i-a adus porecla de “monstrul rookie.”

La numai un an de la debut, a venit și oferta pentru primul lui rol principal,  drama „Temperature of Love”, în care a jucat din nou alături de Seo Hyun Jin, pe care a cunoscut-o odată cu rolul său de debut.

Woo Do Hwan:

A debutat în drama “The Man Living in Our House” și a continuat cu “Master” și “Operation Chromite.”

Drama în care a atras cel mai mult atenția a fost OCN drama “Save Me”, urmată de rolul în “Mad Dog”, unde a jucat rolul unui escroc șarmant, Kim Min Joon.

Kim Jung Hyun:

Unul dintre cele mai promițătoare debuturi. El a avut  câteva roluri micuțe înainte, dar debutul lui a avut loc cu filmul “Overman.”

Au urmat apoi alte roluri secundare în “Don’t Dare to Dream,” “Rebel: Thief Who Stole the People” web-drama “Bing Goo” și în filmele “Tomorrow’s Time” și “One Day.” 

Apoi a primit rolul principal în drama “School 2017”, unde a avut o aură de erou al zilelor moderne, interpretând personajul Hyun Tae Woon, băiatul directorului școlii, care noaptea de deghizează în personajul X și face dreptate elevilor.

Cine știe ce alte roluri interesante ne va mai prezenta în viitor, deoarece se pare că și regizorii au făcut o pasiune pentru el…

Seo Eun Su

Seo Eun Su a debutat în drama populară “Don’t Dare to Dream”. Au urmat alte roluri secundare în seriale de succes precum “Romantic Doctor Kim” și “Dual.”

În prezent, joacă în rol principal în drama de familie “My Golden Life”,  serialul corean cu cel mai mare rating din anul 2017. 

Îi recunoașteți?

Sursa

 

3 gânduri despre „Actori rookie ajunși în roluri principale la numai un an de la debut

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s