Cum arată casa lui Sunggyu din INFINITE și cu cine și-ar dori el să fie coleg de apartament

Sunggyu din INFINITE a deschis echipei de filmări de la “Insolent Housemates” ușile casei sale incredibile și s-a trezit cu un colocatar … sau trei?

Sunggyu din INFINITE a apărut în episodul 8 al show-ului “Insolent Housemates”. Astfel, echipa de filmare MBC a pătruns în apartamentul spațios al acestuia și Sunggyu a avut ocazia să vorbească despre casa lui și despre vedeta cu care i-ar plăcea să împartă spațiul.

Casa lui Sunggyu este destul de confortabilă, are un spațiu generos, și este extrem de curată și aerisită. Spectatorii au putut afla că idolul își ține totul în ordine, inclusiv șifonierul, iar că în dormitorul său se află o minisaună.

În timpul interviului acordat scenaristului și regizorului emisiunii, Sunggyu le-a împărtășit acestora faptul că locuiește singur de doi ani de zile. “Sunt mai tot timpul acasă. Nu prea ies. Sincer, nu am mulți prieteni apropiați. ” Întrebat cu cine și-ar dori să stea în apartament, el a spus: “Ar fi drăguț să am ca și colegă de cameră o femeie. Mă simt stingher când sunt doar băieți. Dacă bărbații locuiesc împreună, nici măcar nu poți spune că locuiesc împreună. Este ca și cum stai într-un dormitor comun.” El a adăugat, “[Mi-ar plăcea să împart camera cu] Lee Na Young sau Han Ye Seul.”

Spre supriza lui Sunggyu, el a trebuit să primească drept oaspete în casa lui pe actorul de comedie veteran Lee Kyung Kyu. Nu numai că Sunggyu nu a primit o colegă de apartament, ci un coleg, dar a trebuit să locuiască și cu cei doi câini ai lui Lee Kyung Kyu! Când a văzut câinii plimbându-se nestingheriți prin casa lui, fața lui Sunggyu a devenit brusc îngrijorată. Acesta nu a mai putut să se concentreze la ce spuneaLee Kyung Kyu, îngrozit fiind de faptul că o să coabiteze cu trei colegi de apartament !

Reacția lui Sunggyu este atât de amuzantă, încât merită să vă uitați mai jos la cele două fragmente din emisiune, pentru a înțelege mai bine ce s-a întâmplat în casa idolului:

 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s