Min Hyo Rin vorbește despre despărțire, cum este să fii muza lui Taeyang și căsătorie

Actrița Min Hyo Rin a vorbit într-un interviu recent despre relația ei cu Taeyang din Big Bang.

Min Hyo Rin  și Taeyang din Big Bang au anunțat oficial că sunt într-o relație încă din anul 2015, iar Taeyang a vorbit despre iubita lui într-o conferință de presă cu ocazia lansării noului său album. Recunoscând faptul că multe cântece au fost inspirate de Min Hyo Rin, membrul Big Bang a declarat: „Min Hyo Rin este cea mai mare muză a mea.”

Întrebată despre această afirmație, Min Hyo Rin s-a înroșit și a răspuns sfios: „Am fost suprinsă că a spus asta, dar cred că am fost și recunoscătoare.”

Apoi a respins cu rapiditate zvonurile de despărțire apărute după ce Taeyang a lansat „Darling”. Actrița, care a recunoscut că știa că a fost inspirația pentru “Eyes, Nose, Lips,” a sugerat că zvonurile au apărut deoarece “Darling” este un cântec despre o despărțire.

„Am auzit și eu zvonurile” a remarcat ea. „Am fost surprinsă, pentru că nu ne-am despărțit niciodată. Cred că multe din aceste povești s-au iscat din cauza versurilor [din „Darling”]”.

Min Hyo Rin  a dezvăluit că în ciuda faptului că ea si Taeyang au recunoscut public relația, aceasta încă nu se simte în largul ei atunci când vorbește despre asta: “M-aș simți ma confortabil vorbind despre iubitul meu dacă ar fi o non-celebritate sau actor ” a spus ea. “Totuși, pentru că el este un idol, și pentru că [trebuie să țin cont și de faptul că] sunt și alți membri , cred că nu am ce face decât să fiu mai atentă.”

Cu toate acestea, ea a împărtășit faptul că Taeyang a fost persoana la care a apelat atunci când s-a confruntat cu griji legate de cariera ei. Întrebată pe cine s-a sprijinit cel mai mult în momentele dificie, ea a răspuns:  “De vreme ce am un iubit care lucrează într-o zonă similară ca activitate, în mod inevitabil ajung prin a vorbi cu el mult.”

Actrița, acum în vârstă de 31 de ani, a dezvăluit și faptul că de curând a început să se gândească și la căsătorie: “Cred că atunci când ajungi la 30 de ani, începi să te gândești mai mult la căsătorie.” Apoi a adăugat râzând:  “Cred că mă voi mărita atunci când voi fi pregătită.”

Nouă ne pare, din ce spune, destul de pregătită. Întrebarea ar fi dacă Taeyang se gândește și el la căsătorie. Voi ce credeți?

 

Sursa

2 gânduri despre „Min Hyo Rin vorbește despre despărțire, cum este să fii muza lui Taeyang și căsătorie

 1. susodoi

  Vai de mine 😍😍 Ii iubesc asa mult!! E cuplul meu favorit…si cred ca nu doar din kpop. De peste tot!!
  Ador sa vad ca se iubesc, ca se inteleg, ca se ajuta si ca tin unii la altii! Taeyang e un om de milioane..un om foarte bun, sufletist.. Sper sa aiba grija unul de altul pana la adanci batraneti!
  Nu stiu cum se face… dar ma simteam destul de naspa pana sa citesc acest articol..De fiecare data cand vad noutati bune despre cei doi nu pot sa nu ma bucur!
  Ma bucur foarte mult pentru ei! Sper sa se casatoreasca curand! 💖💖

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s