Victoria trupei Red Velvet de la ”Inkigayo” lasă multe semne de întrebare

bts,red-velvet

Pe 10 decembrie, trupa Red Velvet a participat la emisiunea muzicală ”Inkigayo”, unde a evoluat cu melodia ”Peek A Boo” pentru ultima oară în timpul acestor promoții.

La finalul spectacolului, Red Velvet a fost desemnată învingătoare, câștigând primul premiu cu ”Peek A Boo”. Cu toate acestea, internauții coreeni sunt destul de confuzi în legătură cu victoria grupului de la SM Entertainment, aceștia întrebându-se cât de valabilă este.

Fetele au avut următoarele puncte de câștig:

Ceea ce a făcut coreenii să fie suspicioși în legătură cu victoria trupei Red Velvet sunt acele 3500 de puncte maximale pe care grupul le-a câștigat pentru SNS. ”Inkigayo” acordă punctele SNS pe baza vizualizărilor pe care videoclipul le adună pe Youtube într-o săptămână. Potrivit internauților, Red Velvet nu avea cum să obțină maximalul de puncte, din moment ce videoclipul melodiei ”Mic Drop” de la BTS, care în ediția din 3 decembrie a ieșit pe locul 6 în rating-ul învingătorilor, a adunat cele mai multe vizualizări, iar punctele ar fi trebuit să meargă la grupul de la Big Hit Entertainment.

În perioada 26 noiembrie – 3 decembrie, mv-ul melodiei ”Mic Drop” a adunat 22,6 milioane de vizualizări, în timp ce mv-ul pentru ”Peek A Boo” doar 5,8 milioane.

Deși, fanii trupei Red Velvet susțin că ”Inkigayo” ține cont doar de rezultatele pieselor TOP 30, fanii BTS subliniază faptul că la ediția anterioară ”Mic Drop” a făcut parte din TOP 30, clasându-se pe locul 6, ceea ce înseamnă că melodia ar fi trebuit să urce și mai sus.

Dacă BTS ar fi primit acele 3500 de puncte, Red Velvet ar fi trebuit să obțină 908 puncte, în loc de 3500, Naul – 224, în loc de 864, iar MeloMance – 141 de puncte, în loc de 546. Prin urmare, scorul final pentru grupul de la SM Entertainment ar fi trebuit să fie de 5703 de puncte, Naul ar fi trebuit să aibă 5916, iar MeloMance 4990 de puncte, iar asta înseamnă că câștigătorul trebuia să fie de fapt, Naul, dar nu Red Velvet.

Ca urmare a celor întâmplate, internauții solicită motivul pentru care BTS nu a fost inclusă în clasament, când în mod corect, ar fi trebuit să fie, iar unii dintre coreeni se întreabă dacă nu s-a produs ceva incorect în timpul spectacolului, deoarece Red Velvet nu a câștigat nici un premiu cu ”Peek A Boo” în timpul acestor promoții, iar asta dă și mai mult de bănuit.

Ce părere aveți?

sursa

2 gânduri despre „Victoria trupei Red Velvet de la ”Inkigayo” lasă multe semne de întrebare

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s