Random stuff

Eunwoo din ASTRO a devenit idol pentru că a mers la baie?


Membrul ASTRO povestește că nu și-a dorit să devină idol.

Cha Eun Woo (Eunwoo) din trupa ASTRO a apărut în episodul din 16 decembrie al show-ului KBS2 „Immortal Songs.”

În cadrul emisiunii, Moonbin a spus: “Sora mea Suah a apărut la ‘Unpretty Rapstar.’ Eu am devenit cântăreț la sugestia părinților mei, în timp ce surorii mele chiar îi place [ rapul].”

Pornind de aici, MC-ul a spus că știe faptul că Eunwoo avea note foarte bune la învățat și l-a întrebat pe acesta dacă și el are pe cineva din familie care lucrează în industria muzicală.

Răspunsul lui Eunwoo a surprins pe mulți. El a spus: „Nimeni din familia mea nu lucrează în muzică, dar [într-o zi] mergeam la baie în timpul festivalului școlii. Cineva m-a urmărit și m-a distribuit.”

El a adăugat: „În acel timp, visul meu nu era să devin cântăreț. Îmi făceam multe vise despre cum să devin multe altele, cum ar fi medic, procuror și judecător.”

Săptămâna trecută, membrii ASTRO au surpris pe mulți atunci când au câștigat la show-ul “Immortal Songs” după ce au interpretat cântecul “Beauty” al lui Shin Joong Hyun & Yup Juns.

Sursa

 

 

Reclame

2 gânduri despre „Eunwoo din ASTRO a devenit idol pentru că a mers la baie?

 1. Ok… ciudat 😂 Coreenii ăștia vaneaza frumuseti..
  Adica: il voiau pe Eunwoo la ei in agentie, in viitoarea trupa, doar pentru ca au obesrvat frumusetea si sarmul său, dar de unde stiau/visau ei ca are si un presupus talent?
  Cu chestia asta nu sunt de acord.. Credeam eu ca s-a intamplat ceva de genul, iar acum mi-au si confirmat-o .
  Pe altii care muncesc mult pentru asta, au talent si isi doresc din tot sufletul lor sa poata canta in fața publicului ii dau afara de la concursuri..doar pentru ca poate, nu sunt la fel de frumosi cum viseaza juriul sa fie, iar pe altii, care nu au nici o tangență cu asta.. ii iau din cauza aspectului.
  De asemenea exista si exeptii 🙂

  Apreciat de 1 persoană

 2. Ai dreptate. Chiar 100% dreptate, dar mie una cred că Eunwoo chiar are talent. Trebuie să cante si el puţin mai mult sau măcar să îşi arăte vocea. Eu ni te contrazic. Eu doar asta cred despre el. Îmi pare rău de cei care au talent si nimeni nu ştie nimic de ei.

  Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s