Eunji din A Pink vorbeşte despre Jonghyun şi speranțele ei pentru industria de divertisment

Pe 20 decembrie, Park Geun Hyung, Jin Goo, Kim Sung Kyun, Go Jun Hee și Jung Eun Ji din A Pink au participat la o conferință de presă pentru drama „Untouchable” de pe JTBC.

La eveniment, Jung Eun Ji a fost întrebată despre seniorul ei Junghyun, care a decedat pe 18 decembrie.

Ea a răspuns: „Speram că este o ştire falsă. Nu eram foarte apropiată de Jonghyun sunbaenim, dar am plâns când am citit articolul. Ceea ce este mai înspăimântător este faptul că colegele mele și prietenii mei se identifică foarte mult cu scrisoarea sa finală, care a fost dezvăluită ieri. Văzând colegele mele scrisoarea, au spus că se identifică cu sentimentul de depresie și cu emoția care le stăpânește. Sincer mi-era frică când m-am gândit: De ce?”

„Poate că nu pot să-mi exprim emoțiile la fel de mult ca familia sau colegii săi, dar cred că mulți dintre noi se vor simți în același mod ca și mine. Sper că industria divertismentului se va schimba pentru a încuraja sănătatea fizică și psihică a artiştilor săi, astfel încât ceva de genul acesta să nu se mai repete”, a concluzionat Eunji.

Park Geun Hyung și-a exprimat, de asemenea, tristețea. Acesta a spus: „Am avut și eu asemenea gânduri când eram tânăr. Am avut o experiență similară.” El a adăugat: „Sper că așa ceva nu se va întâmpla din nou și că va deveni o epocă în care putem să ne exprimăm liber și să fim indivizi liberi.”

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s