Un jurnalist coreean spune că trupa Big Bang se va destrămă? Fanii sunt furioşi!

Big-Bang

Un jurnalist sud-coreean speculează că trupa Big Bang se va despărţi.

Potrivit jurnalistului Kim Yena de la TV Report, grupul veteran de 12 ani se va destrăma. Acesta a numit mai multe motive, cum ar fi înscrierea militară a membrilor, controversa lui T.O.P cu marijuana, căsătoria lui Taeyang și multe altele.

Unii cred că zvonurile sunt adevărate, deoarece G-Dragon a dezvăluit recent că își va extinde afacerea. S-a raportat că liderul Big Bang se concentrează din greu asupra mărcii sale de modă și s-a întâlnit adesea cu oameni de afaceri din industrie. Acesta a cumpărat o clădire impresionantă, în valoare de  8 800 000 000 de woni (8 milioane de dolari) localizată în Cheongdam-dong (Gangnam), unii presupunând că va fi noua sa afacere de modă. Ca şi G-Dragon, Seungri s-a concentrat, de asemenea, puternic asupra afacerii sale. De fapt, idolul a postat de multe ori pe conturile de socializare despre restaurantele sale de succes.

În ceea ce-i privește pe Daesung și Taeyang, jurnalistul a afirmat că cei doi intenționează să se concentreze asupra promoțiilor individuale. Daesung promovează ca artist solo în Japonia, în timp ce Taeyang și-a anunțat recent căsătoria cu actrița Min Hyo Rin. De asemenea, acesta se va căsători anul viitor. În cele din urmă, T.O.P va rămâne în hiatus pentru următorii câțiva ani, din cauza scandalului său cu marijuana, ceea ce face dificil ca cei cinci membri să rămână împreună.

Totuşi, membrii au asigurat fanii că vor reveni în formulă completă. În continuare, jurnalistul subliniază că înscrierea militară e o problemă importantă pentru grup.

Zvonurile sunt zvonuri. Nimic nu este scris în piatră, dar, din nefericire, este adevărat că nu vom putea să-i vedem pe toți cei cinci membri împreună pe scenă pentru un timp. Cu un viitor neclar pentru grupul de idoli, unii acceptă cu tristețe că în curând vom putem vedea sfârșitul trupei Big Bang.

Internauţii care au văzut articolul au postat comentarii negative despre jurnalist și au spus că Big Bang nu se va despărţi niciodată și va rămâne împreună pentru totdeauna.

Internauţii au comentat: „Așa cum era de așteptat – acest lucru a fost scris de Kim Yena (râzând). De ce nu continui să lăuzi SM și să te opreşti din a agresa YG? E un nonsens. Big Bang nu se va despărţi” , „Dacă va uitaţi la articolele lui Kim Yena, mereu spune lucruri rele despre YG şi lucruri bune despre SM” , „Yep, Big Bang nu se va destrăma” , „Cine ești tu să spui că Big Bang se va despărţi? Eşti nebun” și multe altele.

Sursa

5 gânduri despre „Un jurnalist coreean spune că trupa Big Bang se va destrămă? Fanii sunt furioşi!

 1. C.Moraru 💜 -> 🐉&🍑&🌹&💎

  Evident, din nou acel jurnalist tampit, Big Bang a trecut prin atat de multe scandaluri, dar a supravietuit, insa el crede ca grupul se va destrama 😀 In plus, GD si Seungri demult se ocupa cu afacerile … Bine ar fi ca Big Bang sa revina peste cativa ani si mai puternica decat acum si sa inchida gura haterilor.

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
  1. susodoi

   Ar fi minunat!!!
   Si ce.. nu e ca si cand trupa nu ar putea sa isi faca si viata personala si cariera! Exact ca Epik High. Unii artisti din lumea intreaga au peste 60 de ani si inca cânta. Nu e ca si cand daca iti deschizi afaceri si te casatoresti nu mai poti canta/fi artist.

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s