Va dezvălui Dispatch un nou cuplu pe 1 ianuarie?

Related image

Probabil că majoritatea din voi ştiţi că în industria coreeană de divertisment, odată cu noul an vin şi noi bârfe care trebuie dezvăluite. Dispatch ne-a cam obişnuit cu dezvăluirea unui nou cuplu de 1 ianuarie (mai nou, să ne aşteptăm şi la unul de 1 aprilie?) aşa că noi ne pregătim să vă aducem ştiri picante, iar voi pregătiţi-vă popcornul!

Până vine noul an, hai să facem o recapitulare a cuplurilor dezvăluit de Dispatch în zilele de 1 ianuarie din ultimii ani.

În 2013 i-am avut pe Rain şi Kim Tae Hee, un cuplu care a şocat o Coree întreagă. Vă întrebaţi care să fie motivul? Mulţi dintre voi ştiu că actriţa Kim Tae Hee este idolatrizată în Coreea, considerată a fi un ideal. Aceasta e frumoasă, vine dintr-o familie înstărită, e deşteaptă – a studiat la una dintre universităţile de top din ţară – şi se pare că a fost făcută pentru viaţa de celebritate. Şi aici vine Rain. Nu putem spune că ar fi avut un trecut problematic, însă Rain e un bărbat care şi-a construit cariera de la zero şi a ajuns mai departe decât şi-au putut imagina alţii. Însă publicul coreean a considerat că nu o merită pe Kim Tae Hee, nefiind la fel de arătos, neavând o familie înstărită şi o universitate de top în spate. Unde mai pui că s-a şi întâlnit cu ea cât tmp îşi făcea serviciul militar, fapt ce nu era tocmai conform regulilor. Practic nimeni nu a crezut în relaţia lor, dar uite că cei doi s-au căsătorit şi au şi o fetiţă deja!

În 2014 au fost Lee Seung Gi și YoonA! O altă ştire şoc, fiind prima relaţie publică a unuia dintre cei mai populari şi iubiţi idoli sud-coreeni, adică YoonA. Faţă de cuplul precedent, Lee Seung Gi şi YoonA au fost bine-primiţi de către publicul coreean, ambii având o imagine pozitivă şi potrivindu-se de minune. Probabil că singurii nemulţumiţi au fost unii fani de-ai artiştilor! Relaţia celor doi a ţinut doar un an şi jumătate, cuplul spunâdu-şi adio în vara anului 2015.

În 2015 a fost vorba de Lee Jung Jae şi Im Sae Ryung. Acest cuplu a fost atacat de comentarii negative şi presupuneri mai mult decât credeţi. Im Sae Ryung vine dintr-o familie bogată, iar coreenii au presupus că Jung Jae a început o relaţie cu ea pentru a ajunge mai rapid la faimă. Se pare că actorul a fost mereu înconjurat de zvonurile că s-ar întâlni cu femei bogate pentru acest lucru. Se zvoneşte că aceasta i-a obţinut nişte oferte bune pentru publicitate şi chiar i-a oferit o afacere. Ei bine, un cuvânt ce ar descrie o astfel de persoană ar fi – sponsor. Dar sunt doar presupuneri şi noi nu avem de unde şti cu adevărat ce este între cei doi!

În 2016 au fost Kim Junsu din JYJ şi Hani din EXID! Un alt cuplu destul de şocant ce a apărut de nicărieri. Fireşte, nici de aceasta dată nu au lipsit criticile coreenilor. Acestea au fost îndreptate spre Hani, care a fost acuzată că s-ar întâlni cu el pentru că ar fi foarte bogat. De asemenea, membra EXID a primit multă ură din partea fanilor lui Junsu care se ştie că sunt destul de…posesivi. Din păcate, relaţia celor doi nu a durat foarte mult, cuplul despărţindu-se în luna septembrie a aceluiaşi an.

În anul 2017 nu am avut niciun cuplu de 1 ianuarie din cauza scandalului cu Choi Soon Shil, dar să ne pregătească Dispatch ceva pentru 2018?

Se spune că Dispatch urmăreşte doar celebrităţile populare, aşa că…fiţi pe fază!

5 gânduri despre „Va dezvălui Dispatch un nou cuplu pe 1 ianuarie?

  1. Julietta

    Cea mai mare problema e ca ei anunta un cuplu SHOCK. Tare ma tem ca sau legat de capul la idoli populari de aceasta data. Cum zic unii: notitia e interesante foarte daca e idol dar ce vine dupa e un cosmar.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s