Drama „Waikiki” anunță un casting extrem de hot: Kim Jung Hyun, Lee Yi Kyung și Son Seung Won!

JTBC a confirmat personajele principale ale noii drama „Woohoo Waikiki” și a lansat și primele poze de la citirea scenariului.

Compania JTBC a pregătit o nouă drama pentru tineret și a postat poze de la prima citire a scenariului din data de 4 ianuarie.

Drama va fi centrată în jurul ghinionistului Dong Gu ( Kim Jung Hyun) care visează să devină regizor de film,  fermecătorului actor Joon Ki (Lee Yi Kyung) și a angajatului cu jumătate de normă, scriitor, Doo Sik ( Son Seung Won).

Cei trei tineri au o casă de oaspeți în  Waikiki care este pe cale să dea faliment. Scenariul îi va urmări pe acești trei prieteni, care vor întâlni un copil misterios și o mamă necăsătorită.

Deja drama a primit extrem de multă atenție după ce au fost anunțați actorii principali extrem de hot Kim Jung Hyun (din „School 2017”, Lee Yi Kyung („School 2013”, „Confession Couple” etc.), Son Seung Won („Age of Youth 2”). Pe lângă aceștia, vor mai juca și  Jung In Sun, Go Won Hee, Lee Ji Woo etc.

Echipa de filmări  promite deja  o chimie foarte bună între protagoniști, care s-a legat încă din primele momente în care aceștia s-au văzut la repetiții.

Serialul va începe să fie difuzat în 15 februarie.

Sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s