Fanii YG sunt furioși pe cum alege compania să acopere scandalurile

After-School,Jooyeon,Big-Bang,Taeyang,G-Dragon,yang-hyun-suk,min-hyo-rin

Mulți fani se arată a fi supărați pentru cum manipulează YG scandalurile artiștilor.

Pe 18 decembrie anul trecut, agenția a acceptat rapid zvonurile despre nunta lui Taeyang și Min Hyo Rin. Cu toate acestea, ea nu a răspuns încă oficial zvonurilor despre relația lui G-Dragon cu fosta membră After School, Jooyeon.

În plus, producătorul The Black Label al YG, KUSH, a fost acuzat de consum de droguri și multe instituții media au încetat să mai acopere știrile. Unii spun că mariajul lui Taeyang și Min Hyo Ron a fost o modalitate bună de a acoperi controversa.

Voi credeți că YG își manipulează scandalurile bine?

sursă

10 gânduri despre „Fanii YG sunt furioși pe cum alege compania să acopere scandalurile

 1. susodoi

  Nu stiu… nu ma bag. Treaba lor cu scandalurile. Nu imi pasa daca Kush se drogheaza pt ca nu pot sa ajut cu nimic :)) si decât sa critic, nu ma bag. Faptul ca Taeyang sa casatoreste a fost o veste foarte frumoasa. Iar daca YG a ales sa o faca publica chiar atunci, cu scopul de a musamaliza un scandal.. foarte bine. Asa ar face toata lumea daca ar avea si vești bune de dat. Sa isi rezolve problemele. Yg gandeste tot prea in amanunt..prea bine.. totul are o insemnatate si tot ce se scoate/face la el in agentie e bine gandit.
  Intre timp, IKON revine oameni buni 😍😍! De abia astept. Sper ca acest comeback le va aduce mai mult succes.

  Apreciază

  Răspunde
 2. C.Moraru 💜 -> 🐉&🍑&🌹&💎

  De fapt, moartea lui Jonghyun a facut ca presa sa uite de tot, inclusiv de anuntul despre nunta lui Taeyang, care a fost lasat in umbra … nu toata lumea stie ca Taeyang se insoara, oamenii nici n au reusit sa se bucure de anunt ca au inceput sa l planga pe JH, deci nu vad sensul. In plus, zvonurile de nunta erau demult.

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
  1. susodoi

   Exact! Nu stie multa lume de nunta lui.. si asa a hotărât universul aparent. Nici Taeyang nu avea de unde sa viseze ca fix dupa doua/trei ore ce a anuntat el nunta, Jonghyun va fi declarat mort. Nu cred ca mai anunta Taeyang nimic in ziua respectiva. La ora 12 in ziua respectiva, cand am aflat de nunta lui Taeyang, am crezut ca e cea mai buna veste kpop din 2017. La ora 2 deja am declarat-o cea mai groaznica zi din kpop.. datorita sinuciderii.
   În fine, oricum, lor sa le fie bine. Acuma cauta si „cei carora nu le place YG ul” nod in papura sa ii faca de cct .. dar nu o sa reuseasca oricum 😀 😁

   Apreciază

   Răspunde
 3. Cătălina

  Dacă analizăm întreaga situație vom observa că YG Entertainment are 15 litere și suntem în anul 2018, iar până acum sunt anunțate 2 comeback-uri pentru 2018 (cele de la iKon și BlackPink). 15+2+0+1+8+2=28.
  Dacă scădem 1, acesta fiind YG, obținem 27
  Acum, la YG sunt 9 grupuri și dacă împărțim 27 la 9 obținem 3.
  Și ce formă geometrică are 3 laturi? Exact, triunghiul.
  Și cu ce este asociat triunghiul? Nu cu mate, cu ILLUMINATI.
  EXACT, YG E ILLUMINATI.
  Uite așa și-a mascat YG scandalurile, nu cu nunta lui Taeyang. Nunta lui Taeyang a fost doar o capcană pentru ca noi să nu ne dăm seama de asta. Mister rezolvat

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
  1. susodoi

   😂😂 tare asta
   Dar nu.. vestea nuntii lui Taeyang probabil nici nu a fost planifica. Poate asa s-au trezit ei dimineata si au spus „Hai sa ne facem publica nunta” 🙂
   De ce inca unii oameni cred ca Taeyang sau alti membri Big Bang is asa dependenti de papa YG si scandalurile din compania sa? Pentru ca nu e asa.. deja ei sunt artisti consacrati. Nu mai au ei nevoie de sfantul cuvant al lui Papa YG. Sunt de acolo si atat..

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s