Tao, fostul membru EXO, spune că viața lui este un infern!

Tao, care în momentul de față lucrează în China, le-a scris fanilor un mesaj extrem de trist pe rețelele de socializare in care vorbește despre stress si oboseală.

Acesta a scris pe contul său Weibo în 25 ianuarie despre cum se simte cu rutina zilnică de lucru și cu faptul că nu se odihnește.

Tao a scris despre epuizarea lui: „Lucrez din greu zilnic deja și, ca să fiu sincer, nu vreau să fac nimic în momentul de față. Nu pot să merg la întâlnirile de la birou, nu pot merge acasă, nici să mă bucur de o frumoasă vacanță. Nici măcar nu știu ce zi din săptămână este. Sunt dărâmat de stress; mă sufocă.”

El a continuat: „Nu am prezentat niciodată asemenea cuvinte negative nimănui în acest mod, dar serios că mi-aș dori să dispar pentru o perioadă de timp și să nu mai fac nimic. este prima dată când vorbesc așa în 6 ani. Sunt convins că mulți îmi vor spune să mă descurc pentru că sunt, până la urmă, o celebritate. Și din cauza asta, am rămas calm/tăcut în toată această perioadă, deci scriu asta astăzi. Însă chiar nu știu de ce. Doar am simțit nevoia să o fac. Nu vreau să fac nimic. Este atât de dureros să nu poți respira.”

„Viața mea nu este diferită de infern. Nu trăiesc o viață distractivă, fericită, pe care v-o puteți imagina voi. Atât corpul cât și inima mea sunt oprimate. Îmi cer scuze dacă vă provoc îngrijorare, defapt îmi pare rău pentru mine. „

După ce i-a citit mesajul de pe contul său Weibo, tatăl lui Tao i-a scris: „Ai făcut bine, fiule”, iar fanii, la rândul lor, i-au scris mesaje de încurajare.

Voi ce părere aveți despre mesajul lui Tao?

Sursa

5 gânduri despre „Tao, fostul membru EXO, spune că viața lui este un infern!

  1. Emm

    Și când ma gândesc ca unul din motivele pentru care a părăsit SM era extenuarea… A plecat de unde a considerat ca era rău și a dat în ceva mai complicat. Nu merită asta, a muncit foarte
    mult 😦

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s