Cele mai triste şi şocante momente din 2017

Deoarece am trecut deja în anul 2018, iar luna ianuarie este pe sfârşite, ne putem uita puţin înapoi şi să recapitulăm unele dintre cele mai triste sau şocante momente ce s-au întâmplat în 2017.

Siwon din Super Junior şi-a cerut scuze împreună cu familia sa faţă de public deoarece câinele său a muşcat un vecin, muşcătura provocându-i vecinului său moartea. Anul trecut după ce s-a reîntors cu bine din armată în august a fost nevoit să întrerupă activităţiile de promovare a trupei din cauza acestui accident.

2.

Trupa feminină SISTAR s-a despărţit după 7 ani de cântat pe scenă ca o trupă. Membrele au decis să se ducă pe drumuri separate crezând că o să le fie mai bine, despărţirea fiind grea pentru ele şi pentru fani.

3.

Actorul Kim Woo Bin a fost diagnosticat cu cancerul nazofaringian. Câteodată artiştii pot părea că sunt invincibili în fața fanilor care îi iubesc și îi privesc. Vestea bruscă despre cancerul lui Kim Woo Bin ne-a reamintit că celebritățile sunt tot oameni.

4. 

Han Seo Hee, o stagiară care a fost descoperită că a fost implicată în cazul membrului Big Bang, T.O.P,  a provocat numeroase controverse în 2017. Prin această controversă, probabil și-a pierdut șansa unei cariere normale în industria divertismentului.

5.

Confirmarea faptului că s-a încheiat relaţia dintre Kai şi  Krystal a supărat mulţi fani. Fanii erau foarte bucuroşi că cei 2 se întâlnesc, dar ştiţi vorba aia ‘Ce e frumos durează puţin’, aşa că după aproximativ 1 an de relaţie cei doi s-au despărţit, în urma lor rămânând doar amintirile petrecute.

Dispach dezvăluie că Onew din SHINee a fost implicat într-un act de hărţuire sexuală. Acest scandal nu s-a aflat prea mult în centrul atenţiei deoarece s-a dovedit a fi fals, liderul trupei SHINee fiind beat.

7.

Rapper-ul trupei Big Bang, T.O.P , afost găsit inconştient din cauza supradozei de droguri pe care o luase. Acuzațiile au fost o dezamăgire pentru mulți dintre cei care iubesc și ascultă muzica trupei Big Bang.

8.

Modelul Lee Ui Soo s-a sinucis pe data de 6 octombrie 2017, probabil din cauza oboselii şi a stressului. Această moarte a lăsat foarte multă durere în inimilele celor care îl iubeau şi a familiei.

9.

Se pare că Tiffany, Sooyoung şi Seohyun au luat decizia de a nu mai reînnoi contractul sub agenţia SM Entertanment. Din fericire, plecarea celor 3 membre nu a dus la despărţirea trupei Girls’ Generation.

10.

Moartea lui Jonghyun a fost un şoc pentru toţi fanii k-pop-ului, indiferent că îi ascultau muzica sau nu. Îndrăgitul cântăreţ a murit pe data de 18 decembrie 2017 din cauza intoxicaţiei de monoxid de carbon pe care și-a provocat-o. Artistul suferea de depresie, aceasta fiind cauza sinuciderii sale. Mereu va rămâne în memoria noastră.

sursă: allkpop.com

19 gânduri despre „Cele mai triste şi şocante momente din 2017

 1. youabby

  Categoric ca moartea lui Jonghyun a fost cel mai socant moment din 2017.si scandalul in care a fost implicat Onew m- a afectat.am crezut c- a ajuns la finalul carierei sale..el este biasul meu din Shinee.sper ca o sa FIE bine,impreuna cu ceilalti membri…..

  Apreciază

  Răspunde
  1. Elena

   Eu mă gândeam aşa ,dacă nu ar fii existat scandalul cu Onew cred că jonghyun acum era în viaţa deoarece nu prea mai avea timp să se sinucidă, ar fii fost mereu împreună cu membrii Shinee
   Moartea lui mi-a pus capac si a fost cel mai îngrozitor moment din 2017.

   Apreciază

   Răspunde
   1. anymsay

    Cum adică nu prea mai avea timp să se sinucidă? Nu are nici o legătură… îți spun din propria experiență că eu cred că el s-a omorât pt că era „frânt ” pe dinăuntru de ceva timp..adică nu te omori așa repede de la o singură problemă.. oricum…deja s-a întâmplat.. vorbele noastre nu mai pot schimba absolut nimic…

    Apreciază

    Răspunde
    1. anymsay

     Păi să zic sincer mie cineva mi-a spus odată că arunci când un cuplu se despart în mare parte e vorba că nu s-au potrivit…și dacă e să mă gândesc bine așa și este…asta cu așa a fost să fie eu cred că dacă îți dorești faci tot posibilul și înfrunți toate situațiile…cine știe… adevărul doar ei..

     Apreciază

     Răspunde
 2. Ana

  Cred că some of fans au fost foarte fericiţi de despărţirea dintre Kai şi Krystal, eu una speram să ţină ceva dar dacă nu a fost să fie asta e, sper că ambii îşi vor găsi pe cineva care să corespundă cu ei (idk cum ar suna asta but mna) dar la ce încărcaţi sunt săracii n’au timp nici de ei….
  Vestea cu Jonghyun a fost ceva ce nu mă aşteptam…
  Onew săracul a trebuit să treacă prin acel lucru şi apoi vestea despre Jong…
  SNSD.. Ştiam că va veni şi vremea asta, pentru mine SNSD sunt cel mai bun grup de fete din Kpop
  SISTAR….. Încă un grup cu nişte voci wow care au disband…
  Han Seo Hee sper să se facă bine îi doresc tot binele din lume
  Kim Woo Bin la fel sper să se facă bine şi să aibe multă grijă de el
  T.O.P idolii sunt şi ei oameni au şi ei momentele lor, el oricum mi-a dat mereu de înţeles că e un om bun care îşi trăieşte viaţa pentru că IDOLII SUNT OAMENI NU PĂPUŞI
  Siwon ce pot să zic la faza asta cred şi nu cred multe (idk dacă are sens) dar sper să fie ok
  Lee Ui Soo nu ştiu multe despre el dar r.i.p..

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s