„Luptătorii” din drama “Waikiki” duc o bătălie la…raionul de bebeluși!

Un personaj nou al dramei „Waikiki” promite să le dea muulte bătăi de cap băieților din casă.

Drama „Waikiki”  a lansat teasere noi cu personajele interpretate de  Kim Jung Hyun, Lee Yi Kyung, Son Seung Won și Jung In Sun.

Drama spune povestea a trei tineri care țin o casă de oaspeți falimentară numită „Waikiki”, ale căror vieți vor fi cu totul întoarse pe dos de apariția unei tinere mămici și a bebelușului său. Parcă am mai văzut tema aceasta într-o altă drama mai veche, nu? (ceva cu „Three Dads” parcă).

Poate tema nu este chiar așa de nouă, însă cu siguranță cei trei tineri actori promit un serial în care spectatorii vor râde muult!!

Chiar dacă întâmplările prin care trec personajele principale din serial sunt destul de triste, drama intenționează să le privească cu o doză de umor potrivită.

Pozele arată reacțiile îngrozite ale tinerilor manageri atunci când văd că trebuie să se ocupe de un nou născut (privirile lor sunt neprețuite):

Jung In Sun va juca rolul unei fete care reușește cu mult șarm și energie proaspătă să își asume dificilul statut de mamă singură:

Filmulețul în schimb îi arată pe protagoniști alergați, cum se pocnesc (cu mâini, mâncare), se luptă, împiedică și cad, li se rup pantalonii în fund și se fac de râs etc..

Drama „Waikiki” va începe pe 5 februarie și eu sigur mă voi uita să văd cum se descurcă personajele cele noi în postura de bone. Voi?

Sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s