K-Drame care promit să ne captiveze în 2018

Semne bune anul are! Iată o listă de K-Drame extrem de așteptate pentru 2018, care țin deja publicul cu sufletul la gură.

Anul 2017 a adus multe K-Drame care au avut succes internațional, cu tot felul de teme, cum ar fi călătoria în timp, dragostea dintre un robot și un om, dar și adaptări ale unor seriale americane de succes. Nu mai spunem câți actori noi au căpătat faimă peste noapte și câți idoli K-Pop au apărut pe micile ecrane.

Iar anul 2018 nu se va lăsa mai prejos, după toate aparențele.

Haide să vedem ce K-Drame sunt deja anunțate pentru 2018:

Are You Human Too?

Dacă ați văzut relația dintre un robot (fals) și un om, acum chiar că veți avea parte de replici între un android autentic și un om!

Această drama de iubire va fi și mai atrăgătoare datorită participării lui Seo Kang Joon. El revine în primul său rol după remake-ul serialului american „Entourage”, care nu i-a făcut dreptate la audiență.

Întrebarea care se pune este: putem numi „triungi amoros” relația dintre un android, femeia iubită și o persoană aflată în comă după care a fost creat androidul?

are you human too

Suits

Poate ați auzit de acest serial de succes din SUA, după care se ia această K-Drama. Mai ales după logodna prințului Harry cu actrița Meghan Markle, care a jucat în serialul original.

Deci, povestea originală a fost adaptată pentru Coreea de Sud iar serialul va ieși în acest an. Iar dacă vă mai spunem și că în ea va juca Park Hyung Sik, mai trebuie să vă spunem și altceva?

Tot ceea ce îmi doresc este să nu fie la fel de prost primit ca remake-urile coreene ale serialelor americane „Entourage” și „The Good Wife”, care, deși s-au bucurat de actori de excepție, nu au fost bine primite de publicul corean.

Park Hyung Sik

Radio Romance

Doojoon din Highlight și Kim So Hyun vor apărea foarte curând într-o poveste super dulce de iubire între un superstar, actor de top, și o scenaristă. Dacă vă plac momentele de tensiune romantice în care sunt prinse personajele principale, de exemplu într-o cabină de înregistrări, atunci sunteți deja pregătiți de această nouă drama ce va fi difuzată din… 29 ianuarie chiar!

radio romance

Mr Sunshine

Este e drama istorică scrisă de scenarista legendară Kim Eun Sook și condusă de același regizor al dramelor  „Goblin” și „Descendants of the Sun”.

Totodată, în drama joacă  minunatul actor Lee Byung Hun, care este celebru și peste oceane, a apărut în filme la Hollywood, este superstarul prin definiție!

El va interpreta rolul unui băiat care călătorește în SUA și revine ulterior în țara lui ca soldat american.

 

About Time

Există cineva ca nu o îndrăgește pe  Lee Sung Kyung, fostul model transformat în actriță din drama „Weightlifting Fairy Kim Bok Joo”?

Fanii ei se vor bucura, pentru că ea deja a confirmat rolul principal în această nouă drama. Lee Sung Kyung, care are și o voce incredibilă ( fapt poate mai puțin cunoscut), va lua rolul unei actrițe de muzicaluri care poate afla/vedea durata de viață a oamenilor

Nu știu dacă este sau nu un dar această abilitate, dar face interesantă drama.

Iar partenerul ei din serial este ultra carismaticul Lee Sang Yoon!

My Ahjusshi

O spun a mia oară: toată lumea o vrea pe IU! După „Scarlet Heart: Ryeo„, ea revine cu un nou proiect, spre bucuria tuturor! Cum ea este una din personalitățile anului 2017, este clar că drama va avea un mega succes.

Partener de drama îi va fi Lee Seon Kyun, iar IU va intra într-un triunghi amoros alături de două personaje ( cel interpretat de Lee Seon Kyun și soția lui din serial, interpretată de Lee Ji Ah).

Pretty Noona Who Buys Me Food

Pentru toți cei care s-au îndrăgostit de drăguțul Jung Hae In în „While You Were Sleeping„, nu mai este nimic de adăugat! Jung Hae In va juca în primul său rol principal și sunt convinsă că îi va fura inima noonei interpretate de Son Ye Jin.

 

 „Prometheus: War of Fire” 

Vă mai amintiți de drama „IRIS„? Ei bine, această nouă drama cu spioni va fi o drama de tip blockbuster. Noul serial are un buget uriaș:  30 miliarde woni (aproximativ 27,9 milioane USD).

Echipa de producție încearcă să îl coopteze în proiect pe actorul de Hollywood Ki Hong Lee.

Deci: blockbuster, spioni, acțiune, actor de Hollowood. Lipsește ceva?

 

Pe care dintre aceste K-Drame o așteptați cel mai mult?

 

Sursa: sbs.com.au

3 gânduri despre „K-Drame care promit să ne captiveze în 2018

  1. Emm

    „Are You Human Too?”, „About time”, „Pretty Noona Who Buys Me Ford” și „Prometheus: War of Fire”❤
    Dabaek, abia aștept sa îl văd pe Ki Hong Lee, de când am urmărit „Maze Runner” m-am îndrăgostit iremediabil de el.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s