Albumul lui Jonghyun din SHINee a ajuns în topul ”Billboard 200”

Imagini pentru jonghyun

Pe 23 ianuarie, agenția SM Entertainment a lansat ultimul album a lui Jonghyun din SHINee”Poet I Artist”, în frunte cu melodia ”Shinin”, a cunoscut un succes uriaș în atât în topurile naționale, cât și cele din străinătate, fiind la mare căutare de către fanii k-pop din întreaga lume.

După ce a ocupat poziții de lider în clasamentele iTunes din mai multe țări, ”Poet I Artist” a debutat pe locul 177 în topul ”Billboard 200”, aceasta fiind prima apariție a lui Jonghyun în listă. De asemenea, albumul a ieșit pe prima poziție în topul ”World Albums”.

Trebuie menționat faptul că în ”Billboard 200” au ajuns doar 10 artiști din Coreea, BoA, Big Bang, TaeTiSeo, G-Dragon și Taeyang din Big Bang, 2NE1, Girls Generation, EXO, BTS și Jonghyun.

4 gânduri despre „Albumul lui Jonghyun din SHINee a ajuns în topul ”Billboard 200”

 1. Ana

  Am aşa o mare ciuda că fanii nu si’au arătat la fel interesul pentru el şi să îl susţină aşa de la început…După cum am zis dacă Shinee primea atenţia asta atunci probabil ei erau plecaţi cu concertele şi în străinătate, Onew nu avea scandalul ăla fin cauza plecarii Jong era cu ei toţi 5 fericiţi….. Oricum sunt mândră de el… Probabil eram mult mai fericită de acest rezultat dacă el era…

  Apreciază

  Răspunde
  1. anka1723

   Sunt deacord cu tine. De fiecare data cand cand vad un articol despre el ma enervez pentru ca toata aceasta atentie trebuia sa ii fie data inainte. Nu ca acum ar fi rau dar e prea tarziu

   Apreciază

   Răspunde
   1. C.Moraru 💜 -> 🐉&🍑&🌹&💎 Autor post

    Gresiti, tot ceea ce se intampla, atentia pe care o primeste albumul lui Jonghyun nu vine doar de la fani, ci si de la non-fani. Multi au fost tristi din cauza celor intamplate cu el, si evident, cei care nici nu-i cunosteau muzica, au dorit sa asculte melodii de la el, iar in cele din urma s-a ajuns la aceste rezultate in topuri. E vorba de curiozitatea/interesanul k-poperilor, nu doar a fanilor SHINee. E vorba de un numar mult mai mare de persoane care s-au arat cointeresanti de ultimile lui piese. Chiar si noul videoclip a adunat o multime de vizualizari in doar cateva zile de la lansare, comparativ cu cele lansate anterior. Nu e vorba ca fanii SHINee nu si-au dat intereseul inainte.

    Apreciază

    Răspunde
    1. anka1723

     Nu am zis ca fani Shinee nu si.au dat interesul inainte. Stiu prea bine ca sau uitat chiar si non fanii dar eu cand am spus ,,fani” ma refeream in general la fani kpop. Ca de exemplu eu sunt fan exo dar nu inseamna ca inafara lor nu ascult si alte artisti. Stiu ca e vorba de curiozitate,doar ca mi.am exprimat opinia fata de faptul ca as fi vrut ca toata atentia ce i se da acum sa ii fi fost data si inainte. Sper sa nu mai inteleaga nimeni gresit:))

     Apreciază

     Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s