Cele mai fericite și surprinzătoare momente din 2017

Acum puţin timp am făcut un articol cu cele mai triste şi şocante momente din 2017, iar acum a venit timpul să fac un articol cu cele mai fericite și surprinzătoare momente/povești din anul 2017.

Haideți vedem lista cu top 12 momente!

12.

V din BTS a ajuns pe locul 1 în topul celor mai frumoase fețe din lume. Aceasta nu este sigurul membru BTS care a ajuns în acest top, Jungkook clasându-se pe locul 13, iar Jimin pe 64.

11.

Anunțul că actorul Joo Won și cântăreața BoA formează un cuplu. Cei doi au avut o relație de la jumătatea anului 2016, făcând public acest fapt pe data de 18 ianuarie 2017. Diferența dintre ei a fost de un an, ea fiind mai mare, dar știți cum se zice ”vârsta nu contează”.

10.

Taeyang din Big Bang și Min Hyo Rin s-au căsătorit. Recent, cei doi și-au ținut nunta alături de familii și de persoanele apropiate lor.

9.

BTS a fost prima trupă coreeană care a fost nominalizată la premiile Billboard. Băieții au fost nominalizați printre artiștii de top din America alături de Justin Bieber, Selena Gomez și mulți alții.

8.

Actorii pricipali din k-drama ”Weightlifting Fairy Kim Bok Joo”,  Nam Joo Hyuk și Lee Sung Kyung, au format un cuplu timp de 4 luni. Fanii acestui serial ( printre care și eu =))) ) erau foarte fericiți la vederea acestei știri…(unii mai mult, alții mai puțin). Vorba aceea, ”Ce e frumos, durează puțin”.

7.

Paparazzi din China au descopeit că Luhan, fostul membu EXO, are o iubită și se zvonește că și ar avea și un copil. Relația dintre aceștia doi s-a dovedit a fi reală, iar zvonul cum că ar avea un copil este fals.

6.

Hit-ul trupei Black Pink„As If It’s Your Last”, a fost auzit și văzut în filmul american ‘Justice League’. Într-o scenă a filmului, The Flash intră în locul său secret, unde îl așteaptă cineva uitându-se la videoclip.

5.

Artistul Rain a dezvăluit o scrisoare care este adresată fanilor în care vorbea despre căsătorie. Rain s-a căsătorit pe data de 19 ianuarie cu actrița Kim Tae Hee, cu care avea o relație de 4 ani.

4. 

Jin din BTS  a atras atenția la premiile BBMA. După aceste premii, membrul a fost cel mai cautat pe Twitter, primind porecla ”Al 3-lea membru de la stânga”. Nu este prima oară când Jin înnebunește lumea cu farmecul său. Acum ceva timp a primit porecla de ”Car Door Guy”, deoarece el ținea ușa pentru a coborî și ceilalți membri.

3.

Emisiunea ”Running man” continuă. După câteva anunțuri în care a fost spus că nu va mai continua și că unii membri nu vor mai face parte din noul format, se pare că s-a decis ca emisiunea să se continue cu cei 6 membri originali și cu alți 2 noi membri.

2.

Rapper-ul Gary a anunțat că se va însura în 2017. Fostul membru al echipei de la ”Running Man”, a devenit soț pe data de 5 aprilie, acesta însurându-se cu o non-celebritate. Recent, a devenit și tăticul unui băiețel.

1.

Song Joong Ki și Song Hye Kyo s-au căsătorit pe data de 31 octombrie. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare a serialului „The Descendants of the Sun” și de atunci au format un cuplu.

sursă: allkpop.com

5 gânduri despre „Cele mai fericite și surprinzătoare momente din 2017

 1. Dana's

  Atat pentru BTS cat si pentru ARMY a fost un an plin de surprize frumoase si pline de bucuri, sper/speram ca si anul acesta va fi la fel de bun sau poate mai bun. ❤
  Felicitari, insurateilor!
  Si la un an cat mai bun pentru toata lumea! 🙂

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s