Hayoung din Playback vorbește despre greutățile avute ca stagiar, zilele în America și „Mix Nine”

playback,hayoung

Membra Hayoung din Playback a vorbit despre greutățile pe care le-a avut în trecut pentru dorința ei de a deveni un idol-actor.

A fost dezvăluit că Hayoung a fost recrutată la vârsta de 19 ani, când muncea ca traducător pentru ‘Superstar K‘ în Los Angeles. Deși visul ei inițial a fost să devină o actriță la Hollywood, CJ Entertainment i-a dat brusc o șansă să vină în Coreea.

Când am fost în America, am dat audiție și la JYP Entertainment. În acel timp, am fost recrutată de asemenea de o agenție americană… încă sper să debutez la Hollywood ca actriță”, a spus Hayoung.

Idolul a dezvăluit că primele zile ca stagiar cu siguranță nu au fost ușoare, dar mutarea la Coridel Entertainment la 22 de ani avea să-i aducă zile mai bune.

Chiar și ca idol ce a debutat într-o trupă de fete, dificultățile nu s-au terminat. Playback a trecut prin doi ani de hiatus, ceea ce a trebuit să o facă să se orienteze spre alte căi de a câștiga bani. Ea a spus: „Am lucrat part-time ca profesor de engleză pentru studenți și angajați la birou. Poate suna ca o scuză, dar noi chiar n-am avut multe oportunități ca și cântărețe.

Idolul și-a exprimat gândurile și despre emisiunea „Mix Nine”, cum obișnuia să se simtă pe dinafară din cauza vârstei sale. În ciuda greutăților, Hayoung a reușit să ajungă în top 9 la finalul emisiunii și spune că se simte mult mai încrezătoare să continue pe această cale.

Succes în continuare, Hayoung!

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s