La Mulţi Ani, K-pop România!

Image result for kpop gif party

Mai ţineţi minte ce sărbătorim noi în februarie? Yep, crearea blogului K-pop România! O chestie neînsemnată care pentru noi a devenit ceva special, o tradiţie şi ne bucurăm să ne vedem an de an alături de voi, cititorii noştri.

Se fac 7 ani de la crearea acestei minunate comunităţi care ne aparţine doar nouă, fanilor K-pop. De la un mic bloguleţ, sec, mai pustiu, am ajuns la o comunitate de invidiat, cu o echipă plină de oameni muncitori şi dornici să ajute şi cu nişte cititori deosebiţi, cărora le suntem profund recunoscători.

Am fost prezentă pe blog în toţi aceşti 7 ani, 5 dintre care fiind în calitate de membru al echipei şi nu ştiu cum a fost pentru voi, dar eu am fost martoră la toate schimbările făcute, la progresul acestuia, la contribuţia pe care a adus-o toată lumea. Pentru că la început chiar aveam un blog cu o comunitate mai mică, articolele încă erau neşlefuite, echipa nu era prea mare. Atunci nimănui nu-i prea păsa de câte greşeli sunt într-un articol sau dacă se publică puţine ştiri. Eu fiind cititor, mă mulţumeam cu tot ce făceau oamenii ăştia pentru că altceva nici nu aveam şi atmosfera chiar era una familială. Pe parcurs, când a început să crească această comunitate, am început să privim altfel lucrurile. Deja făceam parte din echipa de ceva vreme și voiam să fim mai buni, mai organizaţi, mai activi, să vă oferim mai mult decât nişte ştiri. Fireşte că nu ne iese întotdeauna, blogul având şi acum multe neajunsuri precum facts-uri neactualizate, melodii ce nu au fost încă traduse, greşeli prin articole, lipsă de activitate permanentă, dar în trecut aveam muuuult mai multe probleme şi aşa cum am trecut de ele, vom trece şi de astea.

Trecând la partea cu mulţumirile, sunt recunoscătoare tuturor celor care au făcut parte din echipa blogului până acum. Autori care au plecat şi au rămas, care au scris şi au contribuit în mai multe feluri la creşterea blogului, vă mulţumesc pentru că v-aţi dedicat puţin din timpul vostru şi să ştiţi că mereu veţi face parte din echipa K-pop România.

De asemenea, ce ar fi acest blog fără cititorii săi? Mulţumim că sunteţi încă un an alături de noi, chiar dacă suntem mai leneşi uneori, mai impulsivi prin comentarii, mai ‘absenţi’ la munca noastră. 😀 Ne bucurăm să ne dedicăm timpul pentru fiecare articol, orice banner făcut sau alte chestii ce par neînsemnate. O facem cu plăcere pentru că ştim că se bucură cineva acolo de ele şi atâta timp cât cel puţin o persoană a citit un articol şi i-a fost de folos, noi ştim că ne-am făcut treaba.

Şi acum nişte mesaje de la membrii activi ai echipei noastre:

Cookie

Au trecut 7 ani de când a fost înființat blogul. WOW! Stiu că acum câțiva ani stăteam şi citeam fiecare articol rând cu rând să nu ratez ceva şi eram uimită ce oameni talentați erau în spatele acelor articole şi acum am ocazia de a-i cunoaşte si vreau sa va spun că sunt nişte oameni minunați. Vreau să le mulțumesc că m-au adus în echipă acum 10 luni şi că au avut răbdare să ma învețe. La mulți ani! ❤

Akira

Sunt în această echipă de foarte puțin timp, comparativ cu ceilalți membri. Am avut și perioade de inactivitate, dar nu vreau să părăsesc blogul, mai ales după cât de mult m-am atașat de echipă, de cititori, de tot în principiu. Iubesc că am putut să descopăr oameni cu aceeași pasiune ca mine și să aflu cât mai multe perspective, pentru că tocmai această diversitate mi se pare interesantă. Voi continua să fiu membră a echipei în continuare, pentru că vreau să evoluez în asta.
Cred că am descoperit blogul acum 2 sau 3 ani, nici eu nu mai știu sigur. Dar m-a ajutat o grămadă, pentru că eram o fată care asculta doar o singură trupă, nu știam foarte bine engleză, am intrat pe blog și am descoperit multe alte talente care meritau și merită susținere. Mulțumită blogului am intrat cu adevărat în lumea asta și m-a ajutat să o cunosc mai bine. Sper ca echipa să împlinească mulți ani înainte, ca să ajute oamenii cum m-a ajutat și pe mine. Ziua asta înseamnă mult pentru noi, așa că sper să ne împărtășiți bucuria. La mulți ani K-pop România și felicitări tuturor celor care au adus acest site unde este acum! ^^

Kaila

Woow.. șapte ani, nu îmi vine să cred că a trecut atâta timp. Nu am fost aici de la început, nici ca autor, dar nici în calitate de cititor. Am descoperit k-pop-ul un pic mai târziu și m-am alăturat acestui blog acum doi ani și câteva luni. Sincer, nu aveam nici o speranță legată de activitatea mea și chiar credeam că o să renunț în scurt timp. Blogul K-POP Romania a devenit o parte importantă din viață mea și mă bucur că reușesc să contribui și eu cu o mică parte la creșterea acestuia, dar și la comunitatea k-pop. Am ajuns aici când vizualizările ABIA, ABIA treceau de 20 de mii, iar acum dacă suntem mai activi trec de 30 de mii. Vreau să vă spun că oamenii din spatele acestui blog sunt niște oameni minunați, pe care mă bucur enorm că i-am cunoscut, pe fiecare în parte și chiar cu unii am legat prietenii. Vreau să le mulțumesc pentru tot efortul lor și, de asemenea, vreau să vă mulțumesc vouă, cititorilor noștri dragi, fără de care blogul nu ar fi existat. Împreună formăm un tot unitar, o comunitate care pe zi ce trece se face, din ce în ce mai mare. Au fost, sunt și sper că vor fi și mai mulți oameni care vor fi dispuși să ajute blogul să devină și mai mare în viitor. La Mulți, Mulți Ani, K-POP Romania!

SomeSomiStan

Consider că voi cititorii sunt cei care merită aplauzele, pentru că voi faceți ca acest blog să fie vizibil. Vă urez ”La Mulți Ani” și fie ca idolii să vă observe la concert! Blogul a împlinit 7 ani, înseamnă că trebuie să meargă la clasa I. Eu regret că nu am fost foarte prezent în articole, voi medita asupra acestui lucru și voi reveni cu o imagine mai bună. O imagine cu Somi, desigur.

C.Moraru 

A mai trecut un an cu bune și cu rele, blogul nostru drag urcând cea de-a 7-a treaptă. Se pare că odată cu trecerea timpului K-POP România adaugă nu doar în vârstă, dar și în realizări: o mulțime de vizualizări, articole, cititori și desigur, un număr mare de recorduri, fapt ce e un lucru destul de important pentru noi, autorii.
Undeva prin mai 2015 am fost acceptată în calitate de autor, mii de mulțumiri Crissei Boss 😘. Aici mi-am petrecut o bună parte din prețiosul meu timp liber. Și deși puteam să fac altceva în schimb, am ales să postez articole, și nu regret alegerea mea. Uneori a fost dificil și obositor, au existat și gânduri de a renunța, dar ceea ce m-a motivat sa continui a fost echipa și cititorii noștri dragi. Ce ne-am face fără voi?! 😍
Dragi cititori, mulțumesc pentru ca ne sunteți alături mereu, pentru că ne susțineți cu vorbe frumoase și cu vizualizări (comentarii). Să știți că fiecare articol citit de voi este o bucurie pentru noi. Vă iubesc!!! ❤️
Echipei K-POP RO îi doresc multă sănătate, răbdare, multe bucurii, timp liber și forță pentru a scrie cât mai multe știri, dragilor sunteți minunați! 💜 Iar blogulețului nostru îi urez LA MULȚI ANI și la cât mai mulți cititori! 🎂🎊

Hestia

La mulţi ani, Kpop România! Sunt foarte fericită şi recunoscătoare că am avut ocazia de a deveni autor şi să cunosc, prin intermediul acestui blog, persoane minunate cu care sper că voi ţine legătura mulţi ani de acum încolo. Mă bucur enorm pentru fiecare comentariu şi vizualizare, să văd că munca noastră e apreciată. Mulţumesc mult şi la mulţi ani, cititorilor! La cât mai multe aniversări împreună!

Iris

Prietena mea m-a adus pe acest blog. Îmi aduc aminte că atunci blogul împlinise 3 ani. La început, nu intram mereu, dar acum, e ca o regulă. În fiecare zi, verific blogul şi citesc articolele. Nici eu nu cred că sunt de atâta timp aici. Pe atunci, nu îmi imaginam că voi deveni un membru al acestei echipe minunate ❤️ Primul meu articol pe acest blog a fost pe 17 octombrie 2015. Eram foarte entuziasmată. Nu ştiam dacă mă voi descurca şi cât voi rezista. Aveam o grămadă de greşeli. Şi nici acum nu sunt perfectă. Sunt într-o echipă minunată şi vreau să le mulţumesc întâi lor. Am învăţat multe lucruri şi continui să învăţ. Şi vouă, dragi cititori, vreau să vă mulţumesc sincer că sunteţi alături de noi. LA MULŢI ANI, K-POP ROMÂNIA!

Krl1264

Astăzi este e zi specială, ziua când blogul K-pop Romania împlinește 7 ani, iar acest blog înseamnă pentru noi, fanii k-pop, un loc unde nu suntem nevoiți să ne exprimăm gândurile în engleză, ci în limba noastră maternă. Aici, eu am aflat că kpop nu înseamnă doar Vixx, f(x) (aceste trupe le-am ascultat pentru prima dată) și PSY. Acest site mă ajută să trec peste depresia zilnică și să privesc lumea în culori diferite de negru și alb. Vreau să vă doresc tuturor multă sănătate, bucurii, fericire și realizări frumoase. La mulți ani!

Mickiduță

Am intrat pe acest blog pe data de 10 octombrie 2017, primul articol fiind publicat în aceeași zi. Încă țin minte cu câtă adoare am dat un email și cât de încântată eram când am primit înapoi confirmarea că sunt pe blog ca și contribuitor.
Datorită acestui blog am reușit să cresc, să evoluez, atât în scrierea și traducerea din limba engleză cât și ca sociabilitate și învățatul din greșeli. Am avut oportunitatea să cunosc niște persoane atât de minunate și de bune la suflet. Tot timpul m-am gândit ‘Probabil sunt dure persoanele care scriu, că e o comunitate foarte dificilă, insensibile’. Însă perspectiva mea s-a întors la 180° și mă bucur enorm de mult că sunt aici. Nu sunt cea mai pricepută la traducere, însă mă strădui, nu numai pentru blog ci și pentru mine, pentru a ajunge să fiu mai bună. Țin să mulțumesc fetelor care m-au susținut și nu m-au judecat când am făcut greșeli și m-au ajutat să întrept unele dintre ele. Țin să le mulțumesc celor ce urmăresc activitatea blogului și sunt alături de noi. Mulțumim!
7 ani fericiți alături de K-Pop România, 7 ani frumoși alături de o echipă minunată.

Am încercat sa dau de toată lumea, dar unii nu au putut sa imi lase mesajul așa ca ii rog sa îl scrie mai jos, chiar in comentarii. 😁

Și spre final, haideți sa menținem ceea ce am creat pana acum pentru ca e o comunitate frumoasa care ne aparține. Sa ignoram lucrurile și persoanele care nu au cele mai bune intenții și sa continuam pe același drum, sa ne bucurăm de tot ce înseamnă Coreea impreuna.

 

La mulți ani, K-Pop România!!! 🖤🎁🍷

25 de gânduri despre „La Mulţi Ani, K-pop România!

 1. Mihaela

  La mulți ani!!!! La mulți ani!!!! La mulți ani!!!!! Vă mulțumesc pentru faptul că a-ți făcut această pagină şi pentru faptul că aveți grijă să ne informați.❤❤❤❤❤❤🎂🎉🎊🎉🎊🎂

  Apreciat de 5 persoane

  Răspunde
 2. complexityspringer

  De când am căutat gif-ul asta
  Felicitări, mulţumim pentru toate articolele traduse, pentru munca voastra, felicitări autorilor, sa o duceti bine si in 2018 ,să aveţi parte de fericire
  And să ne scuzaţi când mai facem tzunami (multe comentarii) în unele postari ,ne mai apucă şi pe noi 😂😂😂😂

  Apreciat de 5 persoane

  Răspunde
 3. Juckie20

  La mulți ani! Va citesc în fiecare zi. Cum părinții mei se uita la știri, așa mă uit la voi. Chiar mă bucur ca am găsit acest blog, site sau mai bine zis comunitate. La mine în județ nu prea am găsit kpoperi, dar am aflat ca e o mare de fani kpop în România. Va mulțumesc ca existați și sa va tina înca mulți ani.

  Apreciat de 3 persoane

  Răspunde
 4. Dana's

  Ce repede trece timpul, 7 ani! WAWWWW!!!!
  In primul rand, vreau sa va multumesc ca ati creeat acest blog minunat si de care am devenit dependenta 🙂 si LA MULTI ANI in continuare!!
  Doamne ajuta, ca acest blog sa implineasca o varsta onorabila, ca scriitorii blogului sa aiba parte de multa sanatate si succes, iar pentru cititori mult noroc, sanatate din plin si ceva mai iubitori! 🙂 ❤
  Le doresc tuturor, multa iubire, sanatate si succes in toate. LA MULTI ANI!! ❤ ❤

  Apreciat de 4 persoane

  Răspunde
 5. multifandom_trash

  La mulți ani!!!
  Vă mulțumesc pentru toată munca pe care o depuneți pentru a ne ține pe noi la curent. Vă apreciez foarte mult şi chiar pot să spun că sunteți cei mai tari!
  Mult succes în 2018 şi nu doar în acest an ci în toți anii următori.

  Apreciat de 4 persoane

  Răspunde
 6. Lungan Mariana

  La Multi, multi, multi,…, multi ani! Va mulțumesc pt munca si efortul depus pt noi. Sunt atat de fericita ca v-am descoperit! Va doresc sanatate, succes si sa fim impreuna cat mai mult timp. Multumim, la multi ani!

  Apreciat de 3 persoane

  Răspunde
 7. Deyuzy

  La multi ani!!!❤
  Ma bucur ca exista un asemenea blog cu oameni minunați,va multumesc pentru tot,pentru efortul depus,pentru scrierea articolelor interesante,pentru ca existati❤❤MA BUCUR CA SUNT CITITOR ACESTUI BLOG!!

  Apreciat de 3 persoane

  Răspunde
 8. jwalker

  Wow.. 7 ani !!! La multi ani !! Chiar daca n am facut parte din echipa inca de la inceput.. s au vazut schimbarile suferite de blog in perioada in care am contribuit cu o mica parte aici (cand au trecut 3 ani de zile domne??? ) .. trebuie sa profit de ocazie si sa mi cer scuze pentru lipsa mea de activitate.. viata personala iti da batai de cap cateodata.. si micile placeri raman pe planul 2.. chiar daca nu mi am facut simtita prezenta in ultima perioada.. ma bucura faptul ca inca exista oameni doritori sa tina blogul acesta „in viata”.. lucrul pentru care meritati felicitati 🙌 .. cu bune .. cu rele .. La multi ani 🎉🎉

  Apreciat de 4 persoane

  Răspunde
 9. myasianworld

  La mulți mulți ani! 🎆😘💜Au trecut 3 ani de când am descoperit acest blog și kpop-ul. Sincer nu știu ce m-aș fi făcut fară voi, autorii și articolele pe care le citesc cu tot dragul. Mulțumesc pentru munca depusă și pentru acest blog minunat!💞💟

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s