Jung Joon Young vorbește despre mândria de a fi un gamer profesionist

jung-joon-young

Jung Joon Young a vorbit despre cariera sa profesională de gamer.

Luna trecută, a fost anunțat că Jung Joon Young a semnat oficial cu echipa profesionistă de jocuri „TEAM KONGDOO”. Jocurile pe care el le-a ales sunt ”Unknown’s Battlegrounds” sau „PUBG” de la editorul coreean de jocuri video, Bluehole.

Într-un interviu recent cu revista de modă „Ceci”, cântărețul a împărtășit modul în care colegii săi au reacționat la știri, spunând: „Reacțiile lor au fost foarte fierbinți. Am devenit cel mai bun bărbat. Printre băieți, fotbalul și jocurile au semnificații mai speciale”.

El a menționat cât de mândru este să fie numit „Pro gamer-nim” în „1 Night 2Days” – „În acest joc, munca în echipă este foarte importantă. Trebuie să mă concentrez pentru a preveni greșelile mele pentru a nu dăuna echipei. Cu siguranță, îmi pot vedea abilitățile îmbunătățindu-se.”

Jung Joon Young a adăugat că în prezent lucrează din greu pentru turneul din luna aprilie. Între timp, se pregătește să lanseze un album în martie. Noul album va conține un cântec de dragoste în care va cânta și Microdot. Jung Joon Young are așteptări mari, adăugând „Cred că o piesă emoțională care nu a mai fost auzită până acum vine curând.”

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s