Comentariul lui Jo Min Ki de pe contul artistei BoA a ieșit la lumină

BoA

Actorul Jo Min Ki este în mijlocul unei controverse cu privire la hărțuirea sexuală a mai multor persoane, astfel au ieşit în evidenţă acum comentariile pe care acesta le-a lăsat pe contul de Instagram al lui BoA.Internauții au descoperit recent comentariile actorului de 54 de ani de pe contul artistei lăsate în iulie 2014. BoA a postat o poză cu ea ţinând pumnii strânşi, unde a scris: ”Eu cred că Arare (din desenele animate „Dr. Slump”) este cel mai tare”. Apoi actorul a comentat la poză, iar internauților li s-a părut ciudat, pentru că cei doi nu au nicio legătură.

Jo Min Ki: ” Sunt actorul Jo Min Ki care are aceeași zi de naștere ca BoA. Rama de la ochelari…chiar îi vreau”

BoA: ”Bună sunbaenim~ ^^ Rama ochelarilor…ar trebui să-ți cumpăr și ție o pereche? Hehe.”

Jo Min Ki: ” Nu..nu..(de parcă l-ar reține ceva) În fiecare an dăm o petrecere în același timp cu Park Jung Chul, în aceeași zi… Sună-mă! Toți suntem născuți pe 11.05, sânge de scorpion!”

BoA: ”Ah~. Cred că toți aveam aceeași dată de naștere ^^ Hehe~~ Încă o dată anul asta, o felicitare anticipată pentru scorpioni!!! Mulțumesc că ai lăsat un comentariu. ^^ Scorpionii sunt cei mai buni~~”

Deși schimbul de replici nu pare a fi foarte special, fanii îl consideră destul de vicios, având în vedere știrile recente despre metodele de hărțuire sexuală ale actorului.

Ei nici măcar nu se cunosc și el deja îi cere rama de la ochelari, iar după îi zice că dățile lor de naștere sunt la fel…Ce e asta?” ; Nu este ușor să scrii un comentariu pe contul public al unei celebrități care ar putea să-ți fie fiică” ;” Mi s-a făcut pielea de găină când a zis că au petrecerea de ziua lor în aceeași zi, în fiecare an”, au fost unele dintre comentariile internauților.

Ce credeți despre comentariile actorului?

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s