Echipa națională feminină de curling nu îşi poate stăpâni entuziasmul după convorbirea cu Daniel

Imagini pentru kang daniel

Putem spune că membrele echipei naționale feminine sunt adevăratele câştigătoare în acest caz.

După o evoluție reuşită la Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 din PyeongChang, femeile din echipa de curling au avut ocazia de a fi prezente într-un episod al emisiunii ‘Infinity Challenge’.

În conformitate cu producătorii emisiunii, atletele Kim Eun Jung şi Kim Kyung Ae sunt mari fane ale artiştilor Taemin din SHINee şi Kang Daniel din Wanna One. Anterior, atleta Eun Jung, a postat pe rețele de socializare că este o mare fană a lui Taemin, iar Kyung Ae a postat o fotografie pe Instagram cu Kang Daniel şi toate lucrurile pe care aceasta le deține pentru a-şi arăta dragostea față de idol.

În timpul filmărilor episodului, echipa națională a avut şansa să vorbească cu cei doi idoli. În timp ce era la telefon cu Taemin, Eun Jung a început să țipe „Taemin! Taemin! Ar trebuii să vii!” ca o parodie a propiilor cuvinte pe care le strigă pentru colega sa, Young Mi, în timpul jocurilor.

După convorbirea telefonică, Kyung Ae, a îngenunghiat şi a făcut o plecăciune imediat după ce s-a încheiat convorbirea cu Daniel. Toată lumea din platou a început să râdă după ce au văzut reacțiile acestora. După toate acestea, Kyung Ae şi-a întrebat colega, Kim Choo Hee, dacă este real: „Cho-Cho, ăsta este un vis sau este realitate?”

Kim Choo Hee a răspuns: ”Mama lui Kyung Ae este supărată zilele acestea din cauza lui Kang Daniel.”

Mai jos puteți urmări o secvență din episodul ”Infinity Challenge” ce va fi difuzat pe data de 19 martie, la ora 18:00 (ora Coreei).

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s