Ştiri

Park Bo Young nu va mai accepta cadouri de la fani + ameninţă antifanii


Park Bo Young nu va mai accepta cadouri de la fani. 

Pe 16 martie, actrița și-a salutat fanii prin intermediul aplicației V live. În timpul transmisiei, ea a deschis o cutie mică, trimisă de unul din fanii ei. Aceasta a spus: „Ce poate fi? Este așa de drăguț să primesc cadouri.”

Apoi a adăugat: „Însă de acum, doar dragostea și susținerea voastră… Și nici un fel de cadouri. Nu e nevoie să mi le mai trimiteți.”

„Îmi trimiteți atât de multe cadouri, încât nu reușesc să le folosesc până la sfârșitul vieții. Dar nu pot să le dăruiesc din nou, pentru că apreciez foarte mult susținerea voastră. Eu chiar vreau să folosec toate cadourile, dar sunt atât de multe…”

În cutia primită se aflau o pereche de cercei frumoși. Ea a mulțumit fanilor pentru cadou, dar a subliniat că are nevoie doar de dragoste și susținere.

De astfel, în timpul transmisiei, a avut loc o situație nu tocmai plăcută. Unele persoane au lăsat comentarii negative în adresa actriței. Urmărind cum fanii o apără, Park Bo Young a spus: „Totul este în regulă. Nu aș fi avut această transmisie, dacă nu m-aș fi putut descurca cu comentariile.”

Mai târziu, ea a spus că este la curent cu toate comentariile negative adresate ei. Aceasta a adăugat: „Mereu citesc criticile negative ca să devin mai bună, dar vă previn că este pentru prima și ultima dată.”

La fel, Park Bo Young a atenționat că va da în judecată persoanele care lasă comentarii negative, declarând: „Eu știu ce fel de comentarii și fotografii se publică. Dacă aceste persoane vor întrece limita permisă, atunci vor primi o scrisoare de judecată. Nici un fel de negocieri nu vor avea loc.”

Ea a explicat motivul deciziei ei: „Părinții mei caută în fiecare zi numele meu în internet și citesc toate știrile legate de mine. Nu vreau să le rănesc sentimentele.”

sursa: yesasia

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s