Ştiri

Big Hit Entertainment le întrece pe cele trei agenţii şi înregistrează cel mai mare venit net pentru 2017


bts

Big Hit Entertainment le întrece pe cele trei mari agenţii – SM, YG şi JYP – şi înregistrează cel mai mare venit net pentru anul 2017!

Pe 22 martie, compania a făcut publice rezultatele fiscale pentru anul 2017. Informaţiile ne arată că Big Hit a avut un venit net de 32.5 miliarde de woni (30 de milioane de dolari), fiind o creştere de 214% comparativ cu anul trecut.

Venituri pentru 2017

 1.  YG 349.86 miliarde de woni (324.3 milioane de dolari)
 2.  SM 377.45 miliarde de woni (350 milioane de dolari)
 3.  JYP 102.24 miliarde de woni (94.7 milioane de dolari)
 4.  Big Hit 92.40 miliarde de woni (85.6 milioane de dolari)

Venitul Net pentru 2017

 1.  Big Hit 24.56 miliarde de woni (22.7 milioane de dolari)
 2.  JYP 16.36 miliarde de woni (15.1 milioane de dolari)
 3. YG 11.91 miliarde de woni (11 milioane de dolari)
 4. SM -4.70 miliarde de woni (Negativ 4.3 milioane de dolari)

Cu toate că, în comparaţii cu cele 3 mari agenţii, Big Hit a avut cel mai mic profit din cauza cheltuielilor mari, a înregistrat totuşi cel mai mare venit net pentru 2017. Astfel, experţii consideră că Big Hit a avut cel mai de succes an în ceea ce priveşte afacerile, obţinând cele mai mari venituri.

Rezultatele sunt şi mai impresionante din moment ce agenţia are sub aripa ei o sigură trupă K-pop şi anume BTS. Cu ajutorul activităţilor de promovare din străinătate şi a turneelor, agenţia a înregistrat o astfel de creştere impresionantă şi se aşteaptă să continue în acelaşi ritm.

sursă

Reclame

26 de gânduri despre „Big Hit Entertainment le întrece pe cele trei agenţii şi înregistrează cel mai mare venit net pentru 2017

  1. Acuma.. nu catalogam o agentie ca fiind „de top” doar pentru profituri. O agentie care e „de top” are: prestigiu, istorie, recunoastere, artisti de top (nu doar unul), da.. si profit, bani. Dar asta nu inseamna ca daca brusc Big Hit are acum mai mult profit net intrece ceva. In primul rând Big Hit nu se poate numi așa! Deoarece nu e meritul ei. Daca nu era BTS cu succesul paradoxal, nu auzea nimeni, chiar nimeni de Big Hit.. asa ca, să fim serioși.. nu doar banii contează.. trebuie si agentia să aiba un „pedegree”

   Apreciat de 2 persoane

  2. Susodoi a vrut sa zica : ca sa fie una de top trebuie sa aiba mai mult artisti si sa fie multilateral svilupata. Parerea mea stricta e ca big hit e tinara in comparatie cu altele, bang pd sa demonstrat a fi nu doar un bun compozitor dar si un bun afacerist, cred ca va continua sa creasca.

   Apreciază

   1. Ţinând cont că BigHit e din 2008
    A avut două grupuri înainte de BTS
    După în 2013 au debutat BTS acei nugu ,toată lumea zicea că vor lua dizband curând, acum îi salută din cel mai scump apartament, karma frt 😂😂😂
    Dar da multe trupe, dar ştii ce greu e să te ocupi de multe trupe, YG şi JYP sunt buni la capitolul aşteptat comeback-uri dar revin cu ceva wow trupele lor pe când SM e cu graba că mna obsesia pentru bani e mare, comeback după come-back nu se asigură dacă muzica măcar e bună 😂😂😂😂😂

    Apreciat de 2 persoane

 1. Poate asta o sa le motiveze pe celalalte companii. Nu ma iau după bani pentru ca nu ma interesează decât artiștii, dar știrea asta sigur le-a trimis un semnal de alarma celor trei companii sa „muncească” mai mult.

  Apreciat de 3 persoane

 2. Eu sunt mindra de big hit. Poate cei neeineresati nu stiu dar big hit a adus multe noutati la capitolul business, cum ar fi chestia cu iTunes si altele. E o agentie tinara in comparatie cucelelalte, sper sa continue sa creasca. Fiindca are puncte foarte bune la capitolul artisti, tratamentul lor, impartirea profitului, e ok. Am inteles ca deja mai are artisti inafara de bts. Tot ce e mare in ziua de azi a avut un inceput, asa ca succes la mai multe.

  Apreciat de 3 persoane

 3. Imi place să văd câteva persoane salty aici doar pentru că nu ştiu să citească corect un articol să afle despre ce e vorba 😂😂😂
  SM, JYP şi YG oricum o să rămână cele mai mari agenţi pentru trupele veterane care au ridicat kpop-ul ,dar aici nu e vorba de asta, e vorba de alt record nu faptup că a luat locul agenţiilor deci calmati-va 😂😂😂
  Şi totuşi BigHit a dovedit ce poate face cu o singură trupă, cum a zis el. „Toţi mă luau în râs crezând că voi putea reuşi, dar cu muncă le’am dovedit că imposibilul devine posibil”i love intellectual king 👏 Felicitari lor tot aşa înainte agenţiile mici merită ridicate pentru că au trupe uimitoare o să vină şi vremea lor

  Apreciat de 1 persoană

 4. Oricum Big Hit o sa fie o agentie de top peste 5-6 ani.Eu pun pariu ca peste cativa ani o sa se numeasca Big 4(Yg,Sm,JYP,Bighit).Trupa de baieti care vor debuta in maxim 2 ani va fi sustinuta de 80% din Army.Si trupa de fete care o sa debuteze peste 6-7 ani va fi cu siguranta una hip-hop,care greu mai vezi prin industria asta,deci o sa aibe si ele popularitate.Si pe final am vrut sa zic ca Big Hit seamana foarte mult cu YG la inceput.

  Apreciat de 2 persoane

 5. Sunt extrem de mandra de BigHit, de baieti, de ARMY’s, de toti!!
  Ma bucur sa vad asemenea stire si chiar insemna ceva, BigHit avand doar o singura trupa k-pop.
  Nu conteaza de unde provii, ci ceia ce faci si BTS(nu fac referire doar la membrii trupei) sunt un exemplu extrem de bun.
  Felicitari, sper sa urcati tot mai sus! ❤ ❤

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s