Tao pierde procesul împotriva agenției SM Entertainment

EXO,Tao

Tao a pierdut în procesul împotriva companiei SM Entertainment.

Tao a părăsit grupul EXO în aprilie 2015, iar patru luni mai târziu a dat în judecată SM Entertainment, pe motiv că acesta nu avea parte de suficientă libertate din cauza perioadei mari a validităţii contractului. El, de asemenea, susţine că respectivul contract îi încalcă drepturile din motivul unei divizări incorecte a profitului şi a limitării activităţilor sale solo.

Cu toate astea, curtea de judecată a decis în favoarea agenției SM Entertainment. Tao a făcut apel, însă în data de 15 martie, curtea l-a respins, dând câștig de cauză agenţiei.

SM Entertainment a declarat: „Curtea Supremă a respins apelul lui Tao pe 15 martie 2018, care privea contractul său exclusiv. Curtea Supremă a declarat că respectivul contract este încă valid. Procesul lui Tao a fost respins în aprilie 2017, încă o dată în octombrie 2017 și acum în apelul final. Tao a semnat un contract exclusiv cu SM Entertainment și trebuie să-l respecte. Ne bucurăm că instanţa a luat decizia corectă și vom face tot posibilul pentru a întocmi contracte cât mai echitabile, care inspiră încredere, toate astea în favoarea industriei de divertisment. Noi vom lucra în continuare pentru a fi siguri că filialele noastre din China și alte țări nu vor fi afectate și vom munci asupra unei colaborări eficiente în industria de divertisment. Vă mulțumim.”

Amintim că, cu ceva timp în urmă, instanța de judecată a decis în favoarea lui Tao.

sursa: allkpop

9 gânduri despre „Tao pierde procesul împotriva agenției SM Entertainment

 1. Juckie20

  Sper doar sa nu îl readucă în trupa. (Sa fie clar eu am început cu Exo cu 12 membri,chiar dacă după ce a plecat Kris) După tot procesul ar fi culmea sa îl mai bage. Ar ieși dezastru, în ambele părți. Tao nu ar mai lucra și SM l-ar forta. În plus de ce nu îl lasa în pace. Cat poate sa dureze un contract la ei? E plecat din 2015. Au trecut 3 ani de zile.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Emm

  Nu ma așteptam la asta, eram sigura ca va câștiga ca Luhan și Kris, dar se pare ca nu. Sunt curioasa sa vad ce se va întâmpla în continuare.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s