Lee Seung Gi îşi împărtăşeşte gândurile sincere despre cariera sa de actor

Lee-Seung-Gi

Actorul Lee Seung Gi și-a împărtășit gândurile sincere despre imaginea sa actor.

Într-un interviu recent cu Sports World, artistul a spus că telespectatorii deja și-au format o imagine despre el, spunând: „Cred că oamenii se așteaptă la ceva mai mult de la mine. A fost o scenă mai intimă în drama mea recentă, ‘A Korean Odyssey‘ . După cum era de așteptat, a trebuit să se editeze mult la ea, dar nu cred că telespectatorii sunt pregătiți să accepte astfel de scene.

În ceea ce privește imaginea sa de actor simpatic, plăcut, a spus: „Sunt doar recunoscător. Încrederea nu este ceva ce poți cumpăra cu bani. Interesul și așteptările reprezintă atât susținere, cât și de presiune”.

sursă

2 gânduri despre „Lee Seung Gi îşi împărtăşeşte gândurile sincere despre cariera sa de actor

 1. Anda Marin

  Din pacate asta e traducerea allkpop care in ultimul timp traduce inexact anumite pasaje, nu stiu la alte articole dar la articolele despre Lee Seung Gi care sunt analizate de fanii lui care stiu si coreeana si engleza, traducerile nu sunt prea fidele si uneori chiar schimba sensul celor spuse de vedeta.
  Aici la „Cred că oamenii se așteaptă la ceva mai mult de la mine” articolul allkpop a intors sensul, Seung Gi a spus dimpotriva – ca oamenii nu se asteapta de la el la ceva excesiv si a dat ca exemplu scena din dormitor din Hwayugi la care telespectatorii au reactionat parand a nu-si dori sa il vada in scene prea intense.
  Eu as spune … poate cei coreeni 😀 ❤

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. Emm

  Dacă aia ii scenă intimă, ma întreb cum ar reacționa coreeni la serialele americane unde sunt scene „fierbinți” încă din primul episod și se vede foarte clar totul, nu doar câteva săruturi și alea forțate ca în majoritatea serialelor coreene. Tare as vrea sa le vad reacția la un serial gen GOT, cred ca jumătate dintre ei ar face infarct. 😂
  Oricum, el este un actor foarte bun și a jucat genial în drama precizata în articolul de mai sus. ❤

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s