10 drame pe care nu vrei să le ratezi în 2018!

Iubitori de drame sud-coreene pregătiți-vă, deoarece 2018 v-a pregătit o grămada de seriale și mulți actori de top care vor interpreta personaje de vis! De la zombi la doctori și de la avocați la androizi, mai jos sunt 10 drame pe care trebuie să le vedeți neapărat în acest an!

Să vedem care sunt!

1. Suits (KBS)

Drama este un remake al celebrului serial american cu același nume. Actorii principali sunt Jang Dong Gun și Park Hyung Sik, iar producția cu tematică juridică are în vedere doi avocați, dintre care unul nu are diplomă de drept!

2. Mr. Sunshine (tvN)

Protagoniștii acestei drame sunt actorii Lee Byung Hun și Kim Tae Ri, iar serialul are în vedere povestea unui tânăr băiețel care pleacă în State în timpul Expediției Americane în Coreea din 1871 și întoarcerea acestuia în țara natală, dar ca soldat american. Apoi, acesta se întâlnește cu fiica unui aristocrat de care se va îndrăgosti iremediabil.

3. Are You A Human Too? (KBS)

Seo Kang Joon și Gong Seung Yeon vor fi cei care juca personajele principale din această producție, care se bucură de o mare atenție din partea publicului. Una dintre cauze este bugetul mare al dramei de 10 milioane de woni! Serialul are în prim-plan un tânăr a cărui familie deține una dintre cele mai mari companii de robotică. După un neașteptat accident, acesta intră în comă, ca mai apoi propria mama să creeze un android identic cu el!

4. Life (JTBC)

Lee Dong Wook și Jo Seung Woo vor interpreta personajele principale ale acestui serial. Este o producție medicală, în care Lee Dong Wook este un doctor specialist ce lucrează într-un spital, iar Jo Seung Woo este directorul acestuia. Cei doi vor trebuie să se confrunte cu anumite probleme ce au legătură cu spitalul și cu pacienții.

5. Something In The Rain (JTBC)

Son Ye Jin și Jung Hae In vor forma cuplul acestei dramei. Serialul are în prim-plan povestea de iubire dintre un  bărbat și o femeie, care este mai mare ca acesta. Son Ye Jin lucrează ca supraveghetor la o companie de cafea și se va îndrăgosti în mod neașteptat de fratele mai mic al prietenului ei, Jung Hae In. Vom avea șansa de a vedea cum evoluează o relație de iubire de la cunoștințe/prieteni la iubiți.

6. Sketch (JTBC)

Rain și Lee Dong Gun vor fi protagoniștii, iar drama thriller spune povestea unui detectiv foarte bun care are o intuiție excelentă și a unui comandat de operațiuni speciale ce caută să răzbune moartea soției sale. Producția are în vedere destinul și relațiile de iubire ale oamenilor care se luptă pentru a-și face propriul destin.

7. Rich Man (Dramax)

Producția este un remake al serialului japonez Rich Man, Poor Woman, iar cei care vor juca rolurile principale sunt Suho și Ha Yeon Soo. Liderul trupei EXO va interpreta rolul unui CEO arogant, bogat, dorit de toți, care deține o companie de IT și care suferă de o boală, ce nu îi permite să recunoască fețele oamenilor!

8. Why Secretary Kim (tvN)

Serialul are la bază populara bandă de benzi desenate realizată de către Jung Kyun Yoon, iar ca protagoniști îi va avea pe Park Seo Joon și Park Min Young. Park Seo Jun va juca rolul unui CEO unei mari companii care se întreabă de ce secretara sa (Park Min Young), care împreună au trecut atât prin vremuri bune, cât și rele timp de 9 ani a decis să își dea demisia. Acesta, de asemenea realizează cât de importantă este pentru el.

9. Clean Passionately (JTBC)

Drama are la baza tot o populară bandă de benzi desenate, First, Clean Passionately. În poveste, este vorba despre un bărbat chipeș, înstărit (Ahn Hyo Seop), care are o frică de germeni, iar din acest motiv deține o firmă cu servicii de curățenie. Însă, într-o zi se întâlnește cu personajul interpretat de Kim Yoo Jung, ce este o persoană veselă, luminoasă, dar destul de dezordonată. Oare ce se va întâmpla când cei doi se vor îndrăgosti?

10. Kingdom (Netflix)

Protagoniștii acestei drame sunt actorii Ju Ji Hoon, Ryu Seung Ryong și Bae Doona. Acțiunea serialului se petrece în timpul dinastiei Joseon și nu este o dramă istorică obișnuită, deoarece în aceasta este vorba despre zombi! Producția spune povestea unui prinț ce este trimis într-o misiune suicidală de a investiga apariția focarului de infecție ce afectează toată țară.

Sursa: koreaboo

6 gânduri despre „10 drame pe care nu vrei să le ratezi în 2018!

  1. Alexandra

    Trebuie sa vad Rich man. Imi place ideea, din cate vad, mai nou e destul de utilizata ideea de personaje principale care sufera de diferite boli. In i am not a robot, fobie fata de oameni, iar in rich man prosopagnozie. Nice, i like it!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s