So Ji Sub și Park Shin Hye sunt izolați în emisiunea “Little House In The Forest”

Imediat după teaser, postul tvN a dezvăluit un scurt preview al emisiunii ”Little House In The Forest” în care vor apărea So Ji Sub și Park Shin Hye

Emisiunea, produsă de către Na Young Suk, i-a avut ca invitați speciali pe So Ji Sub și Park Shin Hye. Cei doi actori vor trebui să trăiască într-o casă izolată în mijlocul unei păduri, deconectați de societate, încercându-și să-și facă propriile mese și să exploreze natura frumoasă.

Previzualizarea începe cu niște cadre în care este liniște completă în pădure și ceață. Pădurea este liniștită şi se pot auzi sunetele naturii. Un sunet ce îi anunță că au primit o notificare se aude în casele lor, iar cei doi își verifică laptopurile. Ei primesc prima lor misiune – minimalism. Park Shin Hye citește și exclamă: „În afară de elementele de care aveți nevoie, vă rugăm să le puneți în cutia din fața ușii voastre!”

Previzualizarea ne arată că cei doi actori vor trăi singuri, dar cu cât mai puține lucruri posibil. De asemenea, arata că în casele lor există apă, un arzător pe gaz şi electricitate cu energie solară. Acestea sunt deconectate de la infrastructura publică și sunt în afară zonei. Park Shin Hye descoperă rapid acest lucru, observând că electricitatea nu merge și că nu are serviciu de telefonie mobilă, în timp ce So Ji Sub oprește rapid luminile pentru a economisi energie.

În videoclipul de mai jos este anunțat, că acesta va fi un „experiment de fericire”, iar cei doi actori primesc mai multe mesaje de la un club numit „Push For Happiness”. Mesajele îi întreabă politicos dacă sunt fericiți și le spun că au trei ore pentru masă în acea zi. Actorii sunt, de asemenea, rugați să își prepare mâncarea singuri. În videoclip o mai putem vedea pe Park Shin Hye cum încearcă să taie lemn de foc şi strigând de frustrare.

So Ji Sub a încercat să prindă un fazan și a început să spună în timp ce gătea : ”Aștept să se încălzească tigaia. Verific dacă tigaia s-a încins. Acum întorc cartofii dulci…”, iar după astea a început să râdă de propria narație. După acestea, a arătat-o pe actriţă cum se uita în gol spunând : ”Acum nu ma gândesc la nimic. De ce? Pentru că nu am la ce să mă gândesc.” 

Apoi, cei doi actori au ieșit să exploreze pădurea din jurul lor, filmându-se singuri. Actorul a filmat câteva locuri părând că se simte bine, în timp ce Park Shin Hye a descoperit un trifoi cu patru foi spunând : ”Trebuie să-l umpleți cu ceva, dar să-l și goliți. Cred că a fost un moment bun.” Ea a mai continuat : ”Dacă te uiți pe geam poți vedea stelele. Am fost foarte fericită. A fost frumos.”

Mai jos puteți vedea întreaga previzualizare.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s