Suran îi cere scuze lui Suga pentru zvonurile cu privire la relaţia lor

suga,suran

Artista Suran şi-a cerut scuze faţă de membrul BTS pentru zvonurile false care circulau despre relaţia lor. 

Prin intermediul contului ei de Instagram, cântăreaţa şi-a cerut scuze faţă de fani şi faţă de Suga pentru contoversa ce a avut loc recent.

”Bună. Aceasta este Suran. În primul rând, vreau să îmi cer scuze faţă de persoanele pe care poate le-am rănit. Când am folosit fraza ‘shining toughts’ (idei strălucite), mă refeream la ‘flowing with radiance/shine’ (curgând cu strălucire) şi acest lucru a fost exprimat în acest fel pentru că eram plină de idei şi aveam o stare foarte bună, după ce am mâncat puţin desert.”

Apoi a continuat: ”Postarea cu prăjitura macaron a fost postată aşa simplu, fără motiv deoarece eram recunoscătoare faţă de persoana care mi-a adus-o şi voiam să o arăt. S-ul, pentru Spania, căţeluţul din studioul de filmare şi altele, erau toate postările mele şi erau complet diferite de ce credea lumea. De obiciei, folosesc expresii abstracte. Sunt foarte şocată şi rănită după toate criticile pe care le-am primit pentru că am folosit expresii care nu sunt comune.

Din cauză că eram rănită, mă gândeam să şterg toate postările, dar acesta este contul meu personal de SNS şi pentru că nu am scris acele descrieri intenţionat, am crezut că dacă le voi lăsa aşa îmi voi arăta sinceritatea. Mereu mă mut spre o nouă destinaţie pentru o inspiraţie mai bună. L-am întâlnit pe Suga anul trecut şi singura noastră relaţie a fost legată de muzică, nimic mai mult, nimic mai puţin. 

În ciuda tuturor chestiilor, multă lume a înteles greşit şi este frustrant. Am avut nevoie de ceva timp să mă gândesc cum să rezolv această problemă cu persoanele care încontinuu înjurau şi îşi arătau furia faţă de mine. 265 de zile, 24 de ore. Mă gândesc la mine dacă pot să fac orice şi pentru că sunt o persoană publică, trebuie să fiu mult mai conştiincioasă când vine vorba de altcineva şi trebuie să iau în calcul şi oamenii din jurul meu şi să mă controlez ori de câte ori postez ceva. De asemenea, mă îngrijorez dacă trebuie să îmi cenzurez şi muzica, gândurile mele ducând spre alte gânduri.”

Ea a terminat postarea, spunând: ”Încă o dată, sincer îmi cer scuze. O să devin un muzician mai atent.”

sursă

6 gânduri despre „Suran îi cere scuze lui Suga pentru zvonurile cu privire la relaţia lor

 1. Irina

  Wow…Și din nou idolii trebuie să se încline in fața fanilor și să-și ceară iertare pentru lucruri neintenționate. Suran este o artistă foarte bună și a demonstrat asta.
  Cât despre internauți, nu am nimic de spus, pentru că pur și simplu pe zi ce trece aud și văd știri legat de ei care mă lasă fără cuvinte, iar de fiecare dată, idolii trebuie să-și ceară scuze din partea lor și dovedesc cât sunt de buni.

  Apreciază

  Răspunde
 2. complexity

  Dar pe instagram-ul ei au fost peste 10k de mesaje frumoase….. Chiar a văzut doar râul nu şi binele ….okay
  Nush de ce netizeni au început faza asta de ce unele coreence s-au simţit frustrare ele înţelegând termeni în Coreeană, de ce, de ce, de ce am impresia ca de la un timp totul se face cu intenţie, ajunge lume, vedeti-va de viaţa voastră mu mai băgaţi şi alti fani în ceaţă cu prostia voastră
  Oppar nu va fi niciodată al vostru, de ce nu se poate înţelege acest lucru, suntem în 2018 idk what’s happening with this world..
  Imi pare rău de Suran îmi pare rău de Suga ,îmi pare rău de toţi idolii care trebuie sa treaca prin aşa ceva din cauza unor fani.

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
 3. MPG

  Totusi mi se pare ca si ea exagereaza putin.Dupa ce au colaborat nu a mai primit hate.Cel putin eu nu am mai vazut nimic legat de ea.Si fanii internationali atunci la mma chiar o felicitau pe ea si Yoongi(nu pentru ca sunt un cuplu sau ceva,ci pentru ca au castigat niste premii) Nu stiu cum e cu K-army,poate ei au continuat sa-i spuna lucruri urate. Ca toata lunea stie cum sunt fanii din Coreea 😂 La toate trupele nu numai la BTS

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s