BoA vorbește deschis despre sentimentele sale în emisiunea ‘The Butlers’

Imagini pentru BoA opens up on her honest feelings on 'The Butlers'

BoA a vorbit deschis despre modul în care se ocupă de anumite situații în show-ul ‘The Butlers‘.

În timpul episodului de pe data de 1 aprilie, BoA și ceilalți participanți ai emisiunii au început să povestească în timp ce mâncau câteva gustări de noapte. Lee Seung Gi a comentat : ‘Chiar dacă BoA a debutat devreme, mă simt de parcă a făcut un salt imens de la a fi un copil la un adult’.

Lee Sang Yoon a adăugat: ‘Știu că nu ar trebui să mă simt așa, dar când am văzut-o pe BoA mai devreme, mi-a părut rău de ea. După ce că a debutat la vârsta de 10 ani, ea a devenit o persoană care ascultă problemele altora și le oferă sfaturi dintr-o poziție înaltă. Și, m-am întrebat: ‘Cine va asculta poveștile lui BoA?”’

Artista a răspuns: ‘Pentru a-mi scuti stresul/rezolva problemele mele, eu doar beau și râd foarte mult. Sau doar încep să plâng.’ Ea a continuat: ‘Cel puțin, este sentimentul că vreau să fiu sinceră cu mine. În prezent, citesc o carte intitulată ‘Nu trebuie să fii adult atât de rapid‘ (cunoscută și ca ‘Pinguinii nu pot zbura‘). Cred că ocupația noastră nu ar trebui să ne impună să fim maturi. Este o slujbă în care, odată ce te maturizezi, lucrurile nu vor funcționa bine’.

 

sursa

Un gând despre „BoA vorbește deschis despre sentimentele sale în emisiunea ‘The Butlers’

  1. anda marin

    Dar, Lee Seung Gi nu a fost de acord și a spus: „Am o opinie opusă. Celebritățile trebuie și ele să fie mature. Dacă nu ai părțile necesare de maturitate ca membru al societății atunci cred că se pot produce evenimente. ”
    El a adăugat: „Cred că partea importantă a vorbei „Nu crește!” / “Rămâi copil” nu este despre maturitate, ci despre inocență. >> 🙂

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s