Suhyun spune că a cerut o clauză specială în contractul cu YG

Suhyun din Akdong Musician vorbește despre clauza specială pe care a cerut-o în contractul cu YG Entertainment.

În timpul emisiunii ‘Talk Mon’ difuzata pe 2 aprilie, Suhyun a împartășit un zvon pe care l-a auzit, și a spus : ‘În ceea ce privește agențiile coreene de divertisment, am auzit de multe ori că într-o zi o să te trezești cu nasul mai mare și că o să ai și pleoape duble’.

Din cauză că agenția ar putea sa o forțeze să facă o operație estetică, Suhyun a dezvăluit că a cerut includerea unei interdicții cu privire la această intervenție în contractul cu YG.

Aceasta a spus : ‘Înainte să semnez contractul le-am spus că nu vreau să primesc nici o operație estetică. Angajatorii au râs foarte mult și mi-au spus – ‘De asemenea, nu vrem să primești operații’. Așa că partea asta a fost inclusă într-o clauză’.

 

sursa

4 gânduri despre „Suhyun spune că a cerut o clauză specială în contractul cu YG

  1. Iasomio

   Exact!
   Gandim la fel ^^ ,YG se concentreaza mai mult pe talent decat frumusete si apreciez enorm asta ! (daca am dreptate sau nu,nu stiu eu asta am inteles intr-un an si un pic de zile ☺)

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
   1. susodoi 🌼

    Eu zic ca ai dreptate. Toată lumea dpune așa, si se si vede/observă. Da,care au vrut operatii si-au făcut, cum ar fi Park Bom. Dar majoritatea artiștilor de la YG nu is deloc operati,nici macar de pleoape duble :)) Si de exemplu Bobby are cei doi dinți din față (de sus) destul de strâmbi, dar arata ca un iepuraș si face parte din farmecul său 😊🤗 la fel si ochii foarte mici. Deci daca nici aparat dentar nu le impune, atunci dă-o-n colo de treabă. Normal ca nici la bisturiu ii pune 🙂

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s