Artiștii k-pop domină din nou topurile ‘Artist 100’, ‘Billboard 200’, ‘Social 50’ și ‘World Album’

Se pare că artiștii k-pop își mențin pozițiile în clasamentele Billboard!

Potrivit analizelor făcute săptămânal, vedetele nu renunță atât de ușor la pozițiile de la ‘Billboard World Album’, ‘Artist 100’, ‘Social 50’ și ‘Billboard 200’. Săptămâna aceasta, la prima categorie rămâne lider trupa BTS cu albumul ‘Love Yourself: Her’. Pe locul 2 se află MONSTA X cu albumul ‘The Connect : DejaVu’, pe locul 5 se află Stray Kids cu albumul ‘I Am Not’, poziția a 8 o ocupă mixtape-ul lui J-Hope, ‘Hope World’, locul 9 este ocupat de NCT cu albumul ‘NCT 2018 Empathy’, pe locul 10 se află TVXQ cu albumul ‘New Chapter #1: The Chance of Love’, locul 11 este ocupat de albumul ‘Wings’ de la BTS , pe #13 evem GOT7 cu albumul ‘Eyes On You’, iar pe #15 – Wanna One cu albumul ‘0+1=1 (I Promise You)’.

În ceea ce privește clasamentul Artist 100, avem 2 artiști k-pop , fiind vorba despre BTS și EXO. Trupa de la BigHit Entertainment a urcat 3 poziții clasându-se pe locul 31 în această săptămână, iar trupa de la SM Entertainment a urcat 5 poziții, fiind în această săptămână pe locul 95.

În clasamentul Billboard 200, albumul celor de la BTS, ‘Love Yourself: Her’, a scăzut o poziție, fiind în această săptămână pe locul 144.

Iar în topul Social 50, prima poziție este ocupată de BTS, iar poziția a doua de trupa EXO. NCT a urcat în clasament cu 6 poziții, fiind pe locul 3 în această săptămână. Pe locul 5 s-a clasat GOT7 care a urcat 10 poziții, Seventeen s-a clasat pe #13, urcând și ei în clasament 9 poziții, MONSTA X se află pe locul 16, urcând în top cu 25 de poziții, iar TWICE se află pe locul 20, menținându-și poziția de săptămâna trecută.

Felicitări tuturor artiștilor!

4 gânduri despre „Artiștii k-pop domină din nou topurile ‘Artist 100’, ‘Billboard 200’, ‘Social 50’ și ‘World Album’

  1. Dana's

    Oare, BTS vor fi nominalizati la Billboard. O duc foarte bine in top.uri si mi-ar place ca istoria(de anul trecut) sa se repete. 🙂 ❤
    Felicitari, tuturor!!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s