Motivul pentru care Japonia este exclusă de pe posterul turneului trupei Wanna One

Wanna One, ce a lansat recent albumul ”0+1=1 (I Promise U)”, a anunțat că va avea un turneu internațional numit “Wanna One World Tour – ONE: The WORLD”.

Faptul că Japonia nu a fost una dintre țările anunțate, a atras atenție. Această decizie de a renunța la Japonia a fost aparent legată de sentimentele publicului. Ei deja avuseră planuri făcute cu coordonatorii japonezi pentru a vizita Japonia pe 6 iunie. Cu toate acestea, din cauza zilei ce are o încărcătură emoțională mare au decis să anuleze evoluția (atunci în Coreea de Sud este Ziua Memorială).

”Wanna One a făcut planuri cu coordonatorii japonezi pentru o evoluție în Japonia pe 6 iunie. Însă, a fost anulată, deoarece evoluția din Japonia în această zi memorială ar putea supăra publicul coreean, în același mod în care ar deranja dacă am evolua în Japonia de Ziua Națională a Eliberării (15 august). Din câte știu, grupul va continua programul turneului așa cum era planificat, cu excepția Japoniei. „ㅡ a declarat unul dintre coordonatorii concertelor.

Unul dintre coordonatori de la CJ&M a declarat că trupa s-a simțit foarte prost cu privire la această situație și șansa de a mai evolua în Japonia în acest turneu sunt foarte slabe.

Fanii japonezi se vor putea bucura de prestațiile trupei, chiar dacă nu sunt în cadrul turneului, deoarece va participa la KCON. Evenimentul se va ține în Japonia, iar membrii Wanna vor începe promoțiile în curând.

Trupa va evolua în Statele Unite, Singapore, Indonezia, Malaiezia, Hong Kong, Thailanda, Australia, Taiwan și Filipine.

sursă

 

 

Un gând despre „Motivul pentru care Japonia este exclusă de pe posterul turneului trupei Wanna One

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s