Fost stagiar salvat de poliție dintr-o tentativă de suicid

https://www.allkpop.com/upload/2018/04/af_org/07001828/misc.jpg

Un fost stagiar din Busan, a cărui nume nu s-a publicat, a fost găsit la timp de poliție înainte să moară ca urmare a unei tenative de suicid.

Dispatch a dezvăluit că Departamentul de Poliție din Busan a primit un telefon de urgență de la o persoană care observase pe cineva intrând în apă pe plaja Gwangli ”cu apa până la gât”.

Ulterior s-a aflat că persoana care a încercat să se sinucidă este un fost stagiar la o agenție mare unde s-a antrenat timp de trei ani. Când planurile de debut au fost anulate, stagiarul s-a mutat la Busan unde a obținut un job part-time, timp de un an. În tot acest timp, fostul stagiar se simțea frustrat, iar până la urmă a recurs la măsuri extreme.

O altă informație dezvăluită de poliție este că acest fost stagiar a fost afectat în mod special când a auzit știri cu privire la sinuciderea unui idol care a aparținut de aceeași agenție (Jonghyun – SME?). Un polițist i-a spus să nu-și piardă speranța și visul de a deveni cântăreț, după care l-au îndrumat spre instituții abilitate de consiliere.

Poliția a intervenit imediat ce a ajuns la locul tentativei de suicid și l-a salvat la timp, fără răni periculoase. Cel salvat este momentan în siguranță cu familia, conform Dispatch.

Nu s-a dezvăluit dacă persoana în cauză este băiat sau fată.

Atenție! Suicidul poate fi evitat.
Dacă știți pe cineva care are nevoie de ajutor, există multe instituții care vă pot ajuta.
În caz de urgență sunați la 0800 801 200 sau puteți apela la site-urile antisuicid.com, depresiv.ro, alegsatraiesc.ro și altele.
În Republica Moldova puteți suna la 080 028 028 sau puteți apela la site-ul www.pentruviata.md

Sursa: allkpop

 

4 gânduri despre „Fost stagiar salvat de poliție dintr-o tentativă de suicid

  1. Iasomio

    Vaii😨 … Saracul sau saraca … Mai dupa atatea prin cate a trecut sigur ca s-a gandit la asa ceva.. Sper ca e bine si ca nu va mai incerca asa ceva … Ci mai degraba sa incerce sa nu se dea batut/a si sa dea mai multe auditii pt ca multi artisti cunoscuți nu au reusit din prima.Sme?-hmm oare?

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s