UNB spune că nu îi pasă de comparațiile făcute cu Wanna One

wanna-one,unb

UNB a vorbit despre comparațiile constante care sunt făcute între ea și Wanna One

Într-un interviu recent cu News1, băieții de la emisiunea ”The Unit”, au vorbit despre cum se simt acum că vor re-debuta. În ceea ce privește comparațiile făcute între cele două trupe, băieții au spus că pentru ei nu contează. ”Auzim acele opinii foarte des, dar nu cred că trebuie să fim îngrijorați doar pentru că ”The Unit” nu a avut succes.” a spus Jun.

De asemenea, Eunjin a declarat: ”Chiar dacă primim atenție sau nu, efortul pe care îl vom face este același. Noi toți am fost aleși de public. Chiar dacă doar o persoană ne-ar recunoaște și ne-ar iubi, noi am fi foarte recunoscători. O să încercăm să facem tot posibilul să primim aceeași cantitate de dragoste ca Wanna One.” 

Pe lângă gândurile lor despre Wanna One, băieții din UNB și-au împărtășit obiectivele personale pe care ar dori să le atingă ca trupă. ”Vreau ca melodia noastră să fie în primele 10 piese din topurile digitale și să primească locul # 1 la un show muzical”, a declarat Hansol. Daewon a mărturisit, de asemenea, că ar dori să-și invite părinții la un concert al grupului, în care să evolueze doar cei nouă membri.

În plus, UNB a accentuat prietenia strânsă pe care au creeat-o membrii între ei, recunoscând că toți au învățat atât de mult unul de altul datorită emisiunii de supraviețuire.

sursă

 

 

Un gând despre „UNB spune că nu îi pasă de comparațiile făcute cu Wanna One

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s