Pe un website ilegal au apărut poze nud ale unor modele, membre de grup și altor vedete

misc

Mai multe poze nud ale unor celebrități au apărut pe internet.

Pe 13 aprilie, Sports Kyunghyang a raportat că fotografiile nud ale unor celebrități feminine, inclusiv modele de curse, modele de cumpărături la domiciliu și chiar o membră a unui grup feminin au fost împrăștiate pe un site ilegal.

S-a raportat că una dintre celebrități este un fost model care a apărut într-un MV al unui artist popular. La moment, ea promovează activ la diferite emisiuni.

Despre această problemă, un fotograf a comentat: „Există mai multe studiouri care fac publicitate filmărilor nud ale celebrităților pentru 300.000 ~ 500.00 KRW (281 ~ 468 USD). După filmare, fotografiile sunt verificate de celebrități și semnează un contract care promite că fotografiile nu vor fi postate pe intrenet. Intenționat sau nu, imaginile se pare că au fost postate de un fotograf care a participat la ședințe.

Potrivit unui model, fotografiile nud pe care le-a făcut în trecut au apărut pe site-ul ilegal. Ea a mers la poliție pentru ajutor, dar nu a existat nicio modalitate de a opri fotografiile să se răspândească online.

Între timp, un reprezentant al agenției membrei grupului de fete a negat puternic implicarea idolului în ședințele foto nud și a spus: „Vom lua măsuri legale.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s