5 actori coreeni fresh care au efectuat deja stagiul militar

În Coreea de Sud serviciul militar este obligatoriu pentru toată lumea. În general, acesta durează cam 2 ani, ceea ce pentru un actor/star înseamnă o lungă pauză de activități.

Totuși, după ce ei revin cu bine din armată, au posibilitatea de a reveni în atenția publicului, chiar cu o imagine schimbată, care să fie în avantajul lor.

Iată o listă a actorilor care au încheiat deja obligațiile lor legate de serviciul militar și care își pot continua cariera nestingheriți în viitor:

Jung Hae In

Jung Hae In a efectuat serviciul militar când a împlinit 20 de ani. El a spus că visa să devină actor și că în timpul armatei a dat jos 12 kilograme.

Kim Jung Hyun

Ca și Jung Hae In, Kim Jung Hyun s-a remarcat pe micile ecrane în 2017, fiind un actor fresh. Este cunoscut este pentru rolurile avute în dramele „School 2017” și „Waikiki” ( care tocmai a difuzat ultimul său episod în 17 aprilie). Kim Jung Hyun a încheiat stagiul militar înainte de debutul său actoricesc din 2015.

Jang Dong Yoon

Alt protagonist al dramei „School 2017”. Jang Dong Yoon apare în prezent în serialul „A Poem A Day”. Acesta a terminat armata înainte de a începe să joace în seriale și a recunoscut că înainte de a merge la armată nu s-a gândit niciodată să devină actor.

Ko Ja Sung

Actorul rookie și modelul Ko Ja Sung a jucat în drama “Misty” (2018), unde a fost remarcat de public. După încheierea armatei,acesta s-a gândit să devină actor.

Sung Hoon

Probabil este unul dintre cei mai hot actori ai momentului. Acesta a ajuns rapid la primul său rol principal într-o drama, în 2017, când a apărut în “My Secret Romance” . Sung Hoon a decis să meargă la armată după ce timp de 14 ani a făcut înot de performanță.

Pe care dintre ei vă doriți să îi vedeți mai mult pe ecrane?

 

Sursa

 

Un gând despre „5 actori coreeni fresh care au efectuat deja stagiul militar

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s