Fanii NCT au avut un comportament nepoliticos față de Samuel Kim și de reporteri

nct,samuel-kim

Fanii NCT au depășit o anumită limită atunci când au cauzat neplăceri la pre show-ul special ‘Spotted at Music Bank‘ de pe KBS.

‘Spotted at Music Bank’ îi urmărește pe artiștii care trebuie să intre și să filmeze la „Music Bank”, iar unii spectatori au afirmat că unii dintre fani au fost nepoliticăși în episodul din 20 aprilie. Cântărețul Samuel Kim vorbea cu reporterii, când fanii de acolo s-au grăbit în spatele lor, ignorând gardurile puse. Mai târziu s-a descoperit că fanii care au cauzat probleme încercau să le facă poze membrilor NCT, iar ei i-au înghesuit pe Samuel Kim și pe reporteri și au ignorat gardurile, doar pentru a putea găsi unghiuri cât mai bune pentru pozele lor.

Reporterii l-au întrebat pe Samuel Kim: „Ești bine? Uneori este o nebunie ca asta dimineața.” El a răspuns: „Sunt bine”, făcându-i pe fanii supărați de situația lui să se simtă mai confortabil.

Internauții au lăsat comentarii precum: „Nu treceți gardurile dacă vă spun să nu o faceți”, „Cineva ar putea fi rănit așa” și multe altele.

Ce credeți despre situație?

sursă

6 gânduri despre „Fanii NCT au avut un comportament nepoliticos față de Samuel Kim și de reporteri

  1. Juckie20

    Totuși. Si ca persoana cum poti sa intri asa in sufletele lor. Si tipa nici ca ii pasa de cei 3. Asta tine de bune maniere, pe care tipa aceea nici nu le cunostea. Macar avea bun simt Si isi cerea scuze. Dar dacă soriciul e prea gros la unii ce sa le faci.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s