Han Ye Seul suferă o operaţie nereuşită din cauza neglijenţei doctorilor

Actriţa Han Ye Seul a dezvăluit pe contul ei de Instagram faptul că a avut o intervenţie chirurgicală şi că suferă de efecte negative de pe urma neglijenţei doctorilor.

Pe 20 aprilie, actriţa a publicat o poză în care arată cicatricile şi suturile lăsate în urma operaţiei. „În timpul operaţiei pentru înlăturarea unui lipom, am suferit un accident medical”, a scris aceasta. „Chiar dacă au trecut deja două săptămâni de la intervenţia chirurgicală, spitalul nu a menţionat nimic în legătură cu o compensaţie şi mă doare inima de fiecare dată când primesc tratament zilnic. Sinceră să fiu, nu cred că m-ar putea consola vreun tip de compensaţie.”

Lipomul este o proliferare a celulelor tesutului adipos intr-o capsula fibroasa si subtire, ce se gaseste, de obicei, chiar sub piele. Lipoamele, de regulă, se înlătură prin intermediul unei operaţii în cazul în care sunt considerate a fi periculoase.

https://instagram.com/p/BhypdfrFnfI/?utm_source=ig_embed

Ca răspuns la postarea publicată de actriţă, CHA Centrul Medical din Gangnam a publicat o declaraţie oficială pentru a clarifica situaţia.

Reprezentanţii spitalului au scris: „Pe 2 aprilie, Han Ye Seul a suferit o intervenţie chirurgicală pentru înlăturarea unui lipom. Pentru ca aceasta să nu rămână cu o cicatrice de pe urma operaţiei, am efectuat o incizie (pe care o vedeţi în partea de jos, în poza ei) şi de acolo am ajuns în regiunea unde se află lipomul. În procesul utilizării unui instrument fierbinte pentru înlăturarea lui, pielea ei a suferit o arsură (rana ovală din poză).

Rana se află pe trunchiul corpului ei, mai jos de subraţul stâng. Oferim un suport deplin pentru restabilirea completă prin intermediul chirurgiei estetice.

Am efectuat o procedură de sutură pe piele imediat după accident, dar o parte din zonă era greu de cusut. Mai târziu, am contactat un specialist în arsuri pentru a-i oferi tratamentul necesar. Acesta a recomandat să primească tratament adiţional după ce rana se va mai cicatriza, astfel, aceasta e tratată acum în calitate de pacient extern. De asemenea, discutăm despre o viitoare compensaţie pe care o va primi odată ce îşi încheie tratamentul”.

Ce credeţi despre această situaţie?

sursă 1 sursă 2

2 gânduri despre „Han Ye Seul suferă o operaţie nereuşită din cauza neglijenţei doctorilor

  1. Iulia

    Semestrul acesta am inceput sa fac microchirurgie si cred ca fac noduri mai reusite decat doctorii respectivi. Groaznic sincer. Imi pare rau pentru ea. Cam imposibil sa nu ii ramana o cicatrice dupa arsura aceea.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s