Asociația Coreeană de Management a Divertismentului investighează Fantagio

Conform unei declarații din 27 aprilie, Asociația Coreeană de Management a Divertismentului (CEMA) duce o investigație despre activitate agenţiei Fantagio Entertainment și despre posibile încălcări ale regulilor de management. 

Potrivit rapoartelor din 27 aprilie, CEMA este în așteptarea unui răspuns de la reprezentanții Fantagio Entertainment ca dovadă clară că agenția respectă legile respective de management, de la plecarea fostului director Na Byung Joon din companie în ianuarie.

Fantagio Entertainment are la dispoziție 90 de zile ca să demonstreze următoarele:

  1. Conducătorul oficial al agenției trebuie să fie înregistrat la Ministerul Culturii, Sportului și Turismului (MCST);
  2. Conducătorul agenției, care dorește să se înregistreze la MCST, trebuie să aibă minim 2 ani de experiență de lucru ca membru al CEMA, sau trebuie să treacă un curs organizat de CEMA privind managementului divertismentului în Coreea de Sud;

(În cazul unui grup de conducători, trebuie să fie cel puțin o persoană care îndeplinește condițiile de mai sus)

În ianuarie, când Na Byung Joon a demisionat din toate pozițiile de la Fantagio, JC Group din China a preluat conducerea agenției. Ulterior, mass-media a declarat că nişte artiști și actori de la Fantagio au întâmpinat dificultăți în angajarea managerilor pentru activitățile lor. Mai mulți actori și actrițe din Fantagio au dorit să anuleze contractele lor cu agenția încă de la schimbările din ianuarie, iar cazurile lor încă se investighează.

Potrivit rezultatelor investigației CEMA, Fantagio Entertainment se poate confrunta cu amenzi serioase sau chiar cu anularea înregistrării ca o companie oficială de divertisment. În prezent, Fantagio Entertainment este agenție pentru artiști ca 5urpriseOng Seong Wu din  Wanna OneHello VenusWeki MekiASTRO și alții.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s