Internauții îl găsesc pe Kim Jong Un ‘drăguț’ când învață să mănânce desertul de la Moon Jae In

misc

Internauții coreeni spun că Kim Jong Un arată „drăguț” în timp ce își mănâncă desertul?

Pe 28 aprilie (după fusul orar al Coreei), un apogeu istoric între Coreea de Nord și Coreea de Sud a avut loc în Seul. În timpul prânzului de bun venit, cei doi lideri, respectivele ajutoare și membrii familiei au stat jos împreună, încercând diferite feluri de preparate care sunt considerate populare în ambele părți ale peninsulei.

Dar când a ajuns desertul, liderul Coreei de Nord, Kim Jong Un, a fost văzut pe cameră uitându-se confuz la preparat! Desertul a reprezentat o minge de ciocolată care trebuia crăpată cu un mic ciocan pentru a se deschide, iar Kim Jong Un a părut dezorientat prima dată, deoarece era prima lui experiență cu acest tip de desert. După scurtul moment, Kim Jong Un a fost văzut uitându-se la președintele sud coreean Moon Jae In, care deja își deschisese mingea de ciocolată cu ciocănelul. Puteți vedea apoi cum ochii lui Kim Jong Un s-au întors la preparat, apoi cum a deschis corect desertul ca să găsească un desert mai mic în interior! Moon Jae In și Kim Jong Un au zâmbit ambii în fotografii, semn că desertul, cumva, a creat un alt moment intim între cei doi.

Cu aceste imagini împrăștiindu-se rapid pe internet, mulți internauți și-au exprimat amuzamentul și bucuria față de scenă. Câteva comentarii populare au fost: „ㅋㅋㅋㅋㅋKim Jong Un e așa drăguț!ㅋㅋㅋ”, „Doamne, de ce e asta așa drăguț??”, „Nu pot să cred că spun asta, dar Kim Jong Un arată așa adorabil în aceste fotografii”, „Ceva în aceste fotografii e așa drăguț și călduros.”

Ce credeți despre momentul dintre cei doi lideri și reacțiile internauților coreeni?

4 gânduri despre „Internauții îl găsesc pe Kim Jong Un ‘drăguț’ când învață să mănânce desertul de la Moon Jae In

  1. Alexandra

    Sunt singura persoana care îl urăște pe comunistul ăsta? Oricât de „drăguț” arată în poze să nu uităm că a omorât dreptul libertății a mii de persoane.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s