Kim Bum vorbește despre boala lui în ultimul interviu înainte de înrolare

Actorul s-a înrolat în armată în 26 aprilie  și va activa în serviciile sociale.

Înainte de înrolare, el a participat la o ședință foto pentru revista High Cut, în timpul căreia a vorbit despre armată, boală și faptul că a lucrat mult la vârsta de 20 de ani.

Din cauza problemelor sale de sănătate, el va lucra la un birou în armată. Despre armată, acesta a afirmat: “Mă duc pentru că a venit timpul, și este o datorie de îndeplinit.” Despre boala lui ereditară (artrită degenerativă) el a spus: “M-am odihnit după muncă  și am mers la spitale multă vreme pentru a mă trata. Voi continua să merg cu regularitate la spital.” 

El a continuat: “Am avut noroc la 20 de ani și am putut să merg înainte fără să respir. Pe vremea aceea, aveam o energie debordantă. Totuși, a fost un moment cînd am fost epuizat. Eram într-un loc neobișnuit și am privit în urmă la lucrurile pe care le-am făcut. Am realizat că fusesem prins într-un zid, iar cel mai mare zid în care eram închis eram eu însumi. Sunt genul de persoană care ține totul în ea și nu lasă să se vadă nimic. Înăuntru mă descompuneam. ”

Cariera lui Kim a început la mijlocul perioadei de 20 de ani și acesta a ajuns la un anumit moment să se întrebe dacă și în viitor va face lucruri la fel de bune.  “În acel moment m-am întâlnit cu ‘Padam Padam.’ Drama a fost scrisă cu mesajul scenaristului Noh Hee Kyung, și în acel moment am avut acea experiență care depășește întâlnirea unui actor cu personajul său. A fost o drama care m-a învățat importanța timpului și a oamenilor, ca persoană.”

Despre viitor, actorul a spus: “Vreau să torn toată energia pe care am căpătat-o și lucrurile pe care le-am învățat în actorie. Vreau să devin cineva care oferă oamenilor multă bucurie.”

Îi dorim multă sănătate lui Kim Bum, și să revină sănătos și voios!

Sursa: soompi

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s